Pressemelding:

Kathrine Gjestad og Allan Troelsen.
Kathrine Gjestad og Allan Troelsen.

På talentjakt i Surnadal

Med sammenslåingen av to sparebanker til SpareBank 1 Nordmøre har muligheten til å rekruttere nye mennesker til en rekke spennende stillinger dukket opp. Banken ser nå etter flere nye talenter og er blant annet på jakt etter en banksjef for privatmarked Surnadal.

– Med tretten kontorer fra Ålesund i sør til Trondheim i nord er ambisjonen til SpareBank 1 Nordmøre å være lokalt tilstede, tilgjengelig og tett på kundene. Og med det utgangspunktet vil det med jevne mellomrom være behov for å rekruttere dyktige kolleger til laget vårt, sier administrerende direktør Allan Troelsen.

Bygger felles kultur

Dersom du er på jakt etter en spennende karrieremulighet er det nå viktig å kjenne sin besøkelsestid. En av de mest attraktive mulighetene på lenge innen finansbransjen er nemlig utlyst på indre Nordmøre; stillingen som banksjef for personmarked Surnadal.

Direktør for organisasjon og utvikling, Kathrine Gjestad, har ansvaret for rekrutteringen av nye talenter inn i organisasjonen. Hun mener at det nå er et spennende tidspunkt å komme inn i banken på.

– Arbeidet med å bygge en ny felles kultur for den nye banken er vi godt i gang med, og vi er nå på utkikk etter en person som vil bidra til å gjøre banken enda bedre posisjonert til å vinne kampen om personkundene i lokalmarkedet, sier hun.

Viktig rolle

Gjestad og Troelsen lokker med et supersolid lag av dyktige og engasjerte medarbeidere som har bred bransjeinnsikt kombinert med god lokalkunnskap. Den nye lederen vil få det operative ansvaret for en dyktig gjeng i Surnadal som i dag består av fire rådgivere og én teamleder.

– Vi ser for oss en person som kan representere banken som en positiv og god bidragsyter i lokalsamfunnet og å vise at vi er en aktiv støttespiller for våre kunder. Finner vi det rette talentet vil vedkommende få muligheten til å være med på et lag som har et ønske om å spille hverandre gode i kampen om eksisterende og nye kunder, avslutter de.

Powered by Labrador CMS