Pressemelding:

Tre menn viser prisen.
Nekton AS, ved Mikael Eines, ble tildelt prisen Årets verdiskaper. Her sammen med ansvarlig redaktør Ole Knut Alnæs i Tidens Krav og adm. direktør Allan Troelsen i SpareBank 1 Nordmøre.

Nekton AS kåret
til årets verdiskaper

«Årets verdiskaper 2023» er delt ut til en bedrift som har vist at den opererer både fremoverlent og som skaper positive ringvirkninger på Nordmøre.

I begrunnelsen fra juryen til Verdiskaperen påpekes det at vinneren, Nekton AS, er fremoverlent, innovativ og tar samfunnsansvar. Selskapet er en viktig aktør i sin bransje, og en aktiv bidragsyter til bærekraftig utvikling av oppdrettsnæringen. Samtidig er det et solid selskap og et av få familieselskaper igjen i bransjen. «De er bevisste i satsingen på barn og unge, og vil bidra til at kommende generasjoner blir kjent med kyst-Norge og deres næring» skriver juryen.

Til sist heter det «at selskapet er en viktig samfunnsaktør som skaper positive ringvirkninger på Nordmøre».

Prisen er på 150.000 kroner, og ble delt ut under Verdiskaperkonferansen 2023 som fant sted i Kulturfabrikken i Kristiansund onsdag 20. september.

Om Verdiskaperen 

Verdiskaperen ble delt ut for første gang i 2006, og er etablert av SpareBank 1 Nordmøre i samarbeid med Tidens Krav. Prisen skal gå til en bedrift/organisasjon/privatperson på Nordmøre som basert på fremtidsrettede og nyskapende ideer kan vise til konkrete prosjekter og/eller aktiviteter med positive ringvirkninger for Nordmøre. Foreslåtte kandidater vurderes også opp mot følgende parameter: Nyskapning, Digitalisering, Samarbeid, Markedsføring av Nordmøre, Arbeidsplasser, Lønnsomhet og Samfunnsansvar.

Om SpareBank 1 Nordmøre 

SpareBank 1 Nordmøre har sitt primære markedsområde i Møre og Romsdal. Konsernet er totalleverandør av produkter og tjenester innen finansiering, leasing, sparing og plassering, forsikring, betalingsformidling rådgivning og regnskapstjenester. Banken har kontorer i kommunene Trondheim, Smøla, Surnadal, Kristiansund, Averøy, Tingvoll, Hustadvika, Gjemnes, Molde og Ålesund. Konsernet består av morbanken, 69 prosent av SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre. Konsernet har 235 ansatte, og mer enn 50.000 kunder. Forretningskapital per 31.06.23 er 36 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS