Liv Dalsegg presenterer to av de fire i sparebanden

Åpen bank på lørdag

Publisert Sist oppdatert

Fokus på barn og sparing

-Hurra! Lørdag 11.november fra kl. 10.00-14.00 har vi gleden av å ønske hele familien velkommen til en kjempehyggelig lørdag med mye gøy og overraskelser sammen med den gøyale sparebanden, sier Liv Dalsegg fra markedsavdelingen i Sparebank 1 Nordmøre. Det blir åpen bank med fokus på barn og sparing. Vi inviterer alle småsparere til banken. 

- Det blir muligheter for å tømme sparebøssene sine, så ta gjerne med sparebøssa, sier Liv. Vi har satt opp en scene hvor sparebanden vil presentere seg, og dette er våre egne figurer eller maskoter om man vil, og ungene får møte disse for første gang i år. Og sannelig så kommer maskoter fra sparebanden inn slik at Trollheimsportens utsendte får hilse på to av de fire i banden. 

- Det er viktig for oss og kunne markere en dag hvor foreldre kan prate om sparing med sine barn, sier Liv.

-Det er også viktig at man går inn på bank.no og melder seg på arrangementet, fordi da får vi en indikasjon på hvor mye mat og pølser vi skal kjøpe inn. Hvis noen ikke får til å komme på lørdag av ulike årsaker, så er de hjertelig velkommen til å besøke oss andre dager også,  sier Liv.

Hva skjer på lørdag?

Liv Dalsegg og barna fra Bårdshaugen barnehage

-Liv sier at det blir konkurranser, så bli med da vel!

-Det blir hoppebåt, tjo-hei på sokkelesten! Erfaringsmessig et kjempepopulært innslag, og det er meldt finvær, så dette blir kjempeflott. 

-Det blir selvfølgelig pølsebod med gratis pølser og brød. Det blir også gratis drikke i form av juice og kaffe samt pepperkaker! 

-Det blir ansiktsmaling, og hva om du vil være tiger eller sommerfugl for en dag?

-Sparebanden skal danse BlimE- dansen, så ungene kan bli med på dans. En økt i 11-tiden og en i 13-tiden!

-Sparebanden kommer og vil være med oss hele dagen. Kanskje kommer barn fra Bårdshaugen barnehage - kommer du? 

Hvem er gjengen i sparebanden?

Barn i banken
Sparebanden og barna fra Bårdshaugen barnehage

De fire figurene i sparebanden er snille, smarte og har humor. De er som en søskenflokk med noen likhetstrekk, men hver av de har noen tydelige karaktertrekk som skiller dem fra hverandre. Mer om banden får du kanskje høre om på lørdag?

Powered by Labrador CMS