Karen Snekvik (til høyre) vant klasse 3-5 på Lars O. Løseths minnestevne. Jorunn Snekvik til venstre.

Karen Snekvik vant og satte banerekord på Stampmyra

Vant mesterskapet i klasse 3-5 i Lars O. Løseths minnestevne i Rindal.

Publisert Sist oppdatert

Ny banerekord

I det siste skytterlaget på lørdag skjøt Karen Snekvik fra Surnadal til imponerende 348 poeng og vant med det klart mesterskapet i klasse 3-5. 348 poeng er ny banerekord på Stampmyra.
Daniel Sørli, Sunndal og Robert Stornes, Nidaros som begge fikk 346 poeng, fulgte på de neste plassene i klasse 3-5.

Se omtale fra Surnadal Skytterlag på deres facebooksider.

God deltagelse i sommerværet

Rundt 75 skyttere deltok i stevnet i det varme sommerværet på Stampmyra Skytterbane i Rindal, og banen fikk god omtale av flere av skytterne.

Skytterlag Stampmyra
Daniel Sørli (til venstre) tok andreplassen med 346 poeng og 20 sentrumsblinker. Her sammen med Terje Nisja og Leif Gravem (ytterst til høyre)

Daniel Sørli, skytterkonge fra Landsskytterstevnet i 2016, deltok på Lars O. Løseths minnestevne for første gang. Han var godt fornøyd med det skytetekniske og poengsummen på 346 poeng. For han er sesongens høydepunkt naturlig nok Landsskytterstevnet på Voss i august. Det viktigste der er å gjøre det best mulig skyteteknisk, og så får en se hvor langt det holder, sier Daniel.

Fra venstre mot høyre: Ole Steigedal, Morten Island og Harald Denstad i klasse V55

I samme skytterlag som Sørlie skjøt også tre skyttere fra klasse V55. Ole Steigedal fra Rennebu, Morten Island fra Malvik og Harald Denstad fra Stjørdal.
De hadde alle tre 245 etter de første 25 skuddene, men Steigedal fikk tilslutt høyest poengsum av de tre med 344 poeng. Her ble klassen vunnet av Øystein Antonsen fra Orkla, med flere sentrumsblinker enn Steigedal.
Vi reiser rundt på stevner og konkurrerer sammen, og har det også veldig sosialt, sier Morten Island. Som reiste videre til Rennebu for å delta på stevnet der, og deltar deretter i Skogn på søndag.

For fullstendig resultatliste, se Rindal Skytterlag sin facebookside.

Powered by Labrador CMS