Landsskytterstevnet 2022

Kjell Arne Fjærli.

Kjell Arne Fjærli skjøt seg opp til sjetteplass på ungdomslaget

Onsdag ettermiddag ble det arrangert finale for de beste i ungdomsklassen på Landsskytterstevnet i Bodø. Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen skytterlag skjøt seg opp fra åttende til sjetteplass i finaleomgangen.

Publisert Sist oppdatert

Ungdomslaget på LS består av de beste skytterne opp til 20 år. Kjell Arne Fjærli lå på åttendeplass før finaleomgangen, som ble vist på NRK TV onsdag ettermiddag. Med 99 poeng og tre innertiere i omgangen klatret Kjell Arne opp til sjetteplass i på lista med 341(3) poeng.

Kjell Arne Fjærlis siste skudd i ungdomsfinalen ble uheldigvis en 9er, men uansett en veldig bra omgang som førte han to plasser opp på lista.

Ronja Hammervold, som bor i Surnadal, ble nummer 9 i ungdomsfinalen med 340(3) poeng. Hun er treningsskytter i Surnadal, men konkurrerer for Eidsvåg og Eidsøra skytterlag.

Vinneren av ungdomslaget Olve Grønås Birkeland, Haugesund og Sveio, vant med 345(5), hele to poeng foran Line Rødland, Klepp, som ble nummer to i denne klassen.

Kim-André Aannestad Lund, Jondalen, ble årets skytterkonge med 349(7) poeng etter en fantastisk finaleomgang med 100 poeng og sju innertiere.

Jorun Snekvik, Surnadal, ble nr 62 i klasse 3-5 med 342(5) poeng. Hun skjøt 99 poeng i finaleomgangen. Eline Lillegård, Hjelmen, ble nr 76 med 341(7) poeng, etter en meget bra finaleomgang med 100 poeng.

Publikum i Bodø fulgte ungdomslaget og kongelaget på storskjerm.
Powered by Labrador CMS