Merry Fu**ng Christmas 2023:

Torstein Snekvik, Karstein Mauset, Lisa Botterli Flostrand og Pernille Torvik Kvande i Merry Fu**ing Christmas i 2021.

Lover forrykende juleshow-jubileum

Publisert Sist oppdatert

Fredag 8. og lørdag 9. desember går SKUVs populære juleshow, Merry Fu**ing Christmas, av stabelen for femte gang. Dette skriver SKUV i en pressemelding.

Siden konseptet så dagens lys i 2017, har rocka julemusikk og humoristiske skråblikk lokket surnadalingene til Surnadal kulturhus. Nå har arrangørene samlet det de mener er det beste fra de fire første showene til en heidundrende «Best of»-forestilling.

Tradisjonen tro, får du også i årets «Merry Fu**ing Christmas» se og høre et knippe lokale sangere, musikere, dansere og revyartister av topp klasse. På programmet står alt fra The Darkness, Blink 182 og The Hives til Morten Harket, Sia og The Pogues, så her blir det annerledes julemusikk for enhver smak!

Solid, lokalt ensemble

Medvirkende er i all hovedsak det samme ensemblet som før, med kjente surnadalsnavn som Karstein Mauset, Torstein Snekvik, Øystein Hjelle Bondhus, Lisa Botterli Flostrand, Gunn Astrid Hove og Pernille Torvik Kvande som vokalister.

Disse blir stødig akkompagnert av Brage Kristian Einum og Rolf Paulsen på tangenter, Olav Nergård Tørset på slagverk, Torbjørn Kvande på bass og Ola Langli på gitar.

Dansekompaniet fra Surnadal og Rindal kulturskole er som alltid med på å heve forestillingen, og det samme gjør et knippe lokale humorister i eliteklassen:

Innimellom sangene blir det nemlig gjensyn med begge de to trioene som tidligere har fått Merry Fu**ing Christmas-publikummet til å gapskratte: Gøran Bolme, Nils Inge Aasgård og Kristian Nerland er med og det samme er Line Indergård, Håkon Solem og Eirik Nordvik.

Topp, annerledes juleunderholdning

SKUV har med Merry Fu**ing Christmas opprettet en tradisjon med å lage en juleforestilling med et litt annerledes innhold enn det klassiske julerepertoaret.

Jula er en høytid for raushet og inkludering, og dette gir naturligvis også rom for julekonserter og -show i de fleste former. Her får vi både kjente og litt mer ukjente juleklassikere, og med humoristiske skråblikk underveis satser vi på en løs og ledig halvannen time med topp juleunderholdning.

For folk som skal på julebord disse kveldene er dette et utmerket vorspiel, men forestillingen er naturligvis åpen de som ikke skal på julebord også.

Alt overskudd går, som alltid, uavkortet til SKUV sitt arbeid med å bygge opp en arena for lokale kulturutøvere.

ANNONSE:

Merry Fu**ng Christmas 2023

Billett kr 350,- 

Billettsalget er allerede godt i gang, og billetter kan kjøpes på kulturhuset eller på www.surnadal-kulturhus.no.

Powered by Labrador CMS