Trav på Varig Orkla Arena

Publisert Sist oppdatert

En fin travkveld i går kveld, fire hester fra Rindal til start.

Først må vi nevne Tipo di Vittoria som kom på en veldig fin 3. plass med tiden 1,20,6. Magne Olsen var som vanlig kusk. Prestasjonen blir enda bedre når det viste seg at Tipo gikk ca 2000m med punktert sulkyhjul, etter en insident i første sving. Tungt å dra en sulky med punktert hjul. Det andre hjulet punkterte også, men det var etter målpassering. Og ikke nok med det, hestehengeren til Heidi punkterte også, men kom seg til banen før dekket vart helt flatt. Må vel være verdensrekord i antall punkteringer på en kveld. Uansett en fin kveld for Heidi Røen Solheim som eier og trener merra. Erlend Romundstad er medeier.

Neste hest til start var 10 år gamle Danny Delight til Irene Løfaldli. Den hadde egentlig avslutta karrieren i fjor høst, ble solgt som hobbyhest, men kom tilbake hit da kjøper ikke ville ha den lell. Vart til at den skulle trenes opp igjen, og der har Malin Mogset mye av æren for at den nå kom til start igjen. Danny gjorde et fint løp, det vart 5. plass på tiden 1,17,3. var sist ut på oppløpet, men hadde en sterk sluttspurt. Det var et såkalt ungdomsløp, med kusker under 25 år. Rakel Krabset fra Leksvika var kusk på Danny. For de eldre av våre lesere så husker de nok en av toppkuskene på Leangen på 70-80 tallet, Per Krabset. Ikke sikker, men tror bestefar til Rakel er broren Per Krabset.

Nils Stokke var også til start med begge sine hester, Odins Blessa og Stormare. Det vart ingen premie, begge havnet først utenom premie, som er en litt "sur" plassering. Men hestene var bra, så det er bare å ta nye tak.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS