Skjermdump fra www.rikstoto.no

Seks rindalshester til start på Leangen

Torsdag kveld var det ny travdag på Leangen, og der startet hele seks hester fra Rindal. Svartemaja gjorde det best, med en fin tredjeplass.

Publisert Sist oppdatert

Først ute var Big Dancer KB , tilhørende Heidi og Erlend. Mot siste sving såg det riktig så bra ut, hadde en god premie innen rekkevidde. Men så oppstod det en trang situasjon og da ble det galopp, og løpet ble ødelagt. Synd, men det skjer iblant. Magne Olsen var kusk.

I dagens 2. løp starta det tre rindalinger i samme løp. Svartemaja til Mads kom på en fin 3. plass på tiden 1,36,1. Det har tatt sin tid med den 5 år gamle merra, men nå begynner hun å forstå litt mer av det ho holder på med. Ragnhild Bjørnbeth kjørte. Lars Ole Harang tok turen med Spang Anna, og ho kom på 7. plass med tiden 1,37,1. Boye Ølstøren kjørte.

3 år gamle Eir debuterte i det samme løpet og den kom på 8. plass med tiden 1,39,0. Den eies og trenes av Astrid Nyberg (Nerbu), og ble kusket av Inge Melby. Eir ble borthefta av et par galopper, men viste fin fart som lover godt for fremtiden.

Vinter Lilja til Mads var ute i dagens 5. løp, men det gikk heller dårlig. Ho er ikke i orden, og det blir vel en pause nå.

Danny Delight var sistemann ute, og den endte først utenom premierekka. Den gikk 1,14,5, men møter gode konkurrenter hele tida. Irene er eier og trener.

Resultater og film fra løpene på www.rikstoto.no.

Powered by Labrador CMS