Pave Nora tok en sterk seier i sitt løp.
Pave Nora tok en sterk seier i sitt løp.

Ny stor kveld på Leangen

Mandag kveld startet fem rindalshester i travløp på Leangen, og Pave Nora gjorde det best med seier i sitt løp.

Publisert Sist oppdatert

Pave Nora til Einar Mogset tok en sterk seier med Per Einar Sørmo som kusk. Tida ble 1,30,8. Pave Nora var god for noen år tilbake, men har starta lite i det siste. Men Einar Mogset har trena godt og ho var i topp skikk til løpet. Dette blir spennende framover.

Irene Løfaldli hadde også sine hester til start. Danny Delight startet i travritt, og det endte med en 3. plass på tiden 1,16,7. Anne Lene Aursand var rytter her.

Magic of Joy kom på 4. plass. Tida var 1,17,1, og kusk var som vanlig Arve Sjoner. Dette var fine prestasjoner av Irenes hester.

Dag Minn, tilhørende Stall Løfaldli, var uheldig og galopperte rett etter start, og den tapte for mye og fikk løpet ødelagt.

Så var det Odins Blessa til Nils Stokke, som var en av favorittene i sitt løp. Men der ble det skikkelig dramatikk. 1200 meter før mål røyk nemlig den ene tømmen, og da vart det vanskelig. Kusken hadde da ikke kontroll på ho. Merra galopperte til tet og ble liggende der helt til over mål, men vart disket for galopp. Honnør til kusk Karl Ove Nordtømme som gjorde det beste ut av situasjonen.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS