Leangentrav: Sterkt løp av Danny Delight

Ny travkveld på Leangen mandag kveld. 14 dager siden sist. Av en eller annen ukjent grunn så var det ingen kjøring forrige mandag.

Publisert

Danny Delight gjorde nok et sterkt løp til 3. plass på tiden 1,15,5 over 2100m. Den 8 år gamle vallaken som eies og trenes av Irene Løfaldli, ble i løpet kjørt av Atle Solhus.

Spang Anna til Lars Ole Harang og Einar Mogset, kom på 6. plass i sitt løp på tiden 1,35,0. Ho vart liggende litt innestengt i løpet, men spurtet veldig bra på oppløpet. Den gamle champion på Leangen, Boye Ølstøren var kusk. Han kjører nå som amatør.

Svartemaja til Mads Løfaldli var med i det samme løpet som Spang Anna, men den galopperte på siste langside og ble disket. Låg i fin posisjon da, men det gjelder å holde seg i trav. Inge Melby kjørte her.

Eller skal det nevnes at det var lokalkjøring på Leangen sist lørdag. Trondheim Travklubb var arrangør, og det blir vel den siste lokalkjøring som blir arrangert der. Leangen blir nedlagt februar 2022, og da får vi håpe at nybanen på Fannrem blir klar.

En hest fra Rindal var på den kjøringa, Big Dancer KB til Heidi Røen Solheim og Ronja S. Romundstad. Og den gjorde jobben sin. Det ble en sikker seier. Magne Olsen kjørte.

Se løpene fra mandag på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS