Pressemelding:

Nordmørsk julekalender i 20 år – veldig populær i Rindal og Surnadal

Den lengstvarende nettbaserte julekalenderen på Nordmøre har til nå underholdt tusenvis av nordmøringer i hele tjue år på rad – spesielt populær har den vært hos Rindalinger og Surnadalinger.

Per Kvalvik fra Frei som driver nettstedet Atlanterhavsporten.no, begynte i 2001 med noe som skulle vise seg å bli veldig populært. Han startet en «elektronisk» julekalender som fungerte som julekalendere flest, man kunne åpne en ny luke hver dag i desember - fram til og med julaften.

Bak lukene i den nordmørske julekalenderen finner man hver dag et bilde fra en av nordmørskommunene og oppgaven går ut på å skrive inn hvilken kommune bildet er hentet fra. Svarer man rett, er man med i trekningen av premier som er gitt av bedrifter rundt omkring på Nordmøre.

- Jeg oppfordrer bedrifter til å bli med som premiegivere og jeg har opprettet en enkel nettadresse som du kan benytte til dette (premiegiver.no), sier Per Kvalvik.

Han forteller videre at han som høttrindaling er spesielt stolt over at det er så mange fra Rindal som er med hvert år. Per Kvalvik kan også fortelle at hver eneste dag er det mange tusen som er med på å åpne lukene og at de aller fleste greier å finne riktig svar.

- Jeg håper virkelig at mange bedrifter blir med som premiegivere slik at vi også i år kan lage en skikkelig flott julekalender.

Nettadresse: www.atlanterhavsporten.no
Giveradresse: www.premiegiver.no

Powered by Labrador CMS