Aprilsnarr!

Styreleder Bodil Børset og Daglig Leder Håkon Solem i Trollheimsporten

Trollheimsporten blir IKKE papirutgave

Da er 1. april lagt bak oss for i år, og som ansvarlig redaktør for Trollheimsporten er det på sin plass med selvskryt av egen redaksjon for vel gjennomført aprilsnarr.

Noen skjønte nok tegninga umiddelbart, andre ikke. Noen lot spøken henge i lufta, mens andre fikk vist frem sine kalenderferdigheter.

Artigst for undertegnede var det å få telefon fra NRK Møre og Romsdal som mente at dette var en knalltøff sak som de ville lage sak på. Mest skuffet er jeg over mangelen på tilbakemelding når det kommer til boken jeg og Bodil holder.
Tanken der var at Bodil som styreleder ikke var nevneverdig imponert over daglig leders nye påfunn. Så får vi håpe at "Oppsigelser på 1-2-3" ikke blir relevant lesestoff i årene fremover!

Ideen bak årets spøk skal Trollheimsportens egen Ole Trygve Foseide ha skryt for.

Inn mot neste 1. april vil jeg på vegne av redaksjonen gjerne utfordre lokale bedrifter eller andre til å bli med oss på å lage en skikkelig aprilsnarr også neste år.

På vegne av Trollheimsporten,
Håkon Solem
Daglig leder/ansvarlig redaktør

Her er aprilsnarren sånn som den sto:

En naturlig utvidelse for oss, sier ny daglig leder i Trollheimsporten Håkon Solem. For det første viser forskning at man leser opptil 20 % raskere på ark enn på skjerm. For det andre har det vært daglige tilbakemeldinger hele første måned i jobben om at mange ønsker en håndfast avis.

– I tillegg tror jeg det er viktig å prøve alle metoder for å treffe målgruppa vår. Vi vet jo at spesielt eldre folk ikke nødvendigvis har hoppet med begge føtter inn i den digitale fremtiden, så jeg er sikker på at dette er et godt tiltak for å legge til rette slik at Trollheimsporten øker sitt nedslagsfelt, sier Solem.

– Et siste poeng er at det er kult å gå litt mot den digitale strømmen. Vi har mange eksempler på at det å gjøre sånn som alle andre ikke automatisk er en suksessoppskrift. Jeg er sikker på at papir og skjerm kan gå hånd i hånd inn i fremtiden, sier Solem.

– Nye koster vil nødvendigvis koste, og på vegne av styret er jeg veldig fornøyd med hvor initiativrik Håkon har vist seg å være, sier styreleder i Trollheimsporten, Bodil Børset.

Papirutgaven blir kun tilbudt som løssalg, vil koste en mager 20-kroning, og kan fås på utvalgte utsalgssteder i Rindal og Surnadal.

Powered by Labrador CMS