Håkon Solem

Ny redaktør i Trollheimsporten

Håkon Solem (33) fra Surnadal blir ny redaktør og daglig leder i Trollheimsporten. Han starter i jobben 1. mars.

Publisert

Håkon Solem er født og oppvokst i Surnadal, hvor han nå bor med samboer og ett barn, og et barn til på vei. Han har utdannelse i oversetting og kommunikasjon fra universitetet i Agder, og jobber nå som tilbudskonsulent hos Pipelife Norge AS.

Han forteller at han gleder seg til å ta fatt på jobben som daglig leder og redaktør i Trollheimsporten.

– Jeg ser på dette som en svært spennende mulighet der jeg får lære og utvikle meg mye. Trollheimsporten har vært drevet godt gjennom flere år, og jeg ser fram til å fortsette det gode arbeidet. Det er med stor respekt og ydmykhet jeg tar fatt på dette, sier han.

Bodil Børset, som er styreleder i Trollheimsporten AS, er svært fornøyde med ansettelsen av Håkon Solem som daglig leder og redaktør.

– Håkon er motivert, og han vet hva Porten står for. Han kjenner Portens dekningsområde godt og er engasjert i idrett og kultur. Han har relevant mediefaglig utdanning og arbeidserfaring fra Pipelife, som han nå får bruk for mot Portens medlemmer og lesere, sier hun, og fortsetter:

– Med Håkon får vi videreført den fine arbeidsdelingen med en fulltidsansatt med bosted i Surnadal og en i Rindal. Hans forgjenger Øystein Hjelle Bondhus med dagens redaksjon har lagt et solid grunnlag med å utvikle Trollheimsporten til det det er i dag, og vi har har tro på at Håkon Solem er den rette for å ta over stafettpinnen og utvikle Porten videre. På vegne av styret vil jeg ønske Håkon Solem velkommen, vi har trua på han og gleder oss til å jobbe med han.

Powered by Labrador CMS