Leangen 10. april.
Leangen 10. april.

Travrapport

Fem hester fra dalføret har startet siden siste rapport.

Publisert

På Leangen den 4. april startet Einar Mogset med to hester. Det var Pave Nora som Per Einar kjørte, men det endte med en tapsbringende galopp og da nådde ho ikke frem til premie. Spang Anna derimot gjorde et fint løp og kom på 5. plass på tiden 1,37,4, som er ny rekord. Kusk her var Thomas Mjøen. Medeier på Spang Anna er Stall Sirius.

Lørdag den 10. april var det rikstotoløp på Leangen. Der startet Danny Delight over den lange distansen 3100m. Det gikk ikke så bra, hesten galopperte da den kjørte oppi en foranliggende hest da tempoet ble kraftig dempet. Ragnhild Bjørnbeth kusket hesten som Irene Løfaldli eier og trener.

Big Dancer K.B. som Heidi Røen Solheim eier og trener endte i sitt løp som den første uten premie. Men prestasjon var bra, ny rekord på 1,19,5. Magne Olsen kjørte her.

Ellers så har Rappnor tilhørende Lene Søyset rukket å starte to ganger siden sist. På Biri den 5. april ble den uplassert på 1,25,6. Trener og kusk var Ole Johan Østre. Den 9. april dro den så til Sverige, til Romme, og der viste den at formen begynner å innfinne seg. Det vart en fin 3. plass på tiden 1,25,2.

Førstkommende søndag er det løp igjen på Leangen, og da stiller det fire Rindalshester til start. Som den eneste travbane i landet er det på Leangen åpent for publikum. Men det er ennå påbud med munnbind.

Powered by Labrador CMS