Sterkt løp av Scarselli

Publisert Sist oppdatert

Litt lite oppdateringer på travet i det siste, sannheten er vel at det ikke har vært så mye å skrive om. Lite starthester fra dalføret i det siste.

Men mandag kveld var 3-årshoppa Scarselli til start på Varig Orkla Arena. Det var et såkalt Unghestserieløp med høye premier. Og Scarselli leverte til de grader. Galopperte fra start, som er ganske uvanlig for henne.. Tapte vel rundt .70- 80 meter, men henta inn feltet, og ut på oppløpet angrep ho, og spurta strålende til 2.plass for kusk Magne Olsen. Merra som trenes og eies av Irene Løfaldli sammen med Arnhild Fiske har hatt en fin debut sesong og har nå gått inn ca 90 000 kr i år.

Forrige løpsdag var det også noen lokale hester på banen. To 2-åringer gikk mønstringsløp. Det er løp som kjøres for 2-åringer, og det er deres debut på en travbane. Det er ikke spilleløp, hestene har bare et tidskrav å forholde seg til, klarer dem det får dem 5000 kr utbetalt.

Frøy, som eies av Astrid Nyberg og Petter Baalsrud klarte det med glans, fikk notert 1,50,1. Ansvarlig trener her er Petter Baalsrud.

Madonna JL som eies av Randi Fiske og Jon Fiske klarte også kravet, og gikk 1,59.

Disse vil nok komme til start neste år, så det blir spennende.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS