Travnytt fra Varig Orkla Arena

Et travløp
Mr. Pagadi slo Quiteontime på oppløpet.

Seier til Mr. Pagadi

Publisert

Mange lokale hester til start på Varig tirsdag kveld.

Den absolutt største lokale prestasjonen sto Ola Sylte Heggset sin hest, Mr. Pagadi, for. For sin trener Inge Melby tok den en klar seier på tiden 1.17.5. Veldig fortjent seier. Det er en hest som har hatt litt trøbbel på veien, deriblant en operasjon av løse benbiter. Veldig artig for Ola, som har holdt på med travhester i en mannsalder. Han gjorde et klokt valg da han kjøpte denne som unghest. Det er nemlig en voldsom stamme i Mr. Pagadi. Faren heter Nu Pagadi, det er en god hingst med gode avkom. Men aller best er vel morstammen. Creeks Tamina var ei jernhoppe som vant 45 løp. Og morfar til Mr. Pagadi er Tamin Sandy, det er vel en av de beste travhester som er født i Norge.

Men det var flere bra prestasjoner. Tati No, som eies av Grytskog og van Tienen gjorde sitt beste løp i karrieren, måtte innom en galopp også denne gangen, men avslutta godt til 5. plass på ny rekord, 1.33.8.

Stallkameratene Danny Delight og Scarselli var også innover. Der kom Scarselli utenom premie. Låg i baktroppen hele veien, og da hjalp det ikke med en god spurt. Kom i mål på tiden 1,16.9. Men Danny retta opp litt, han gjør som alltid sitt beste, og vart nr.8 på tiden 1,15,8. Veronika Bugge kjørte denne gang.

Lene Søyset var innover med to hester ho også. 3-årige Søyset Storm gikk prøveløp på 1,47.3. Den er dermed klar for løp. Lene kjørte sjøl her.

Så var det Søyset Norah sin tur. Som vanlig fikk ho ikke opp farten før på sisterunden, og da gikk det fort. Nådde fram til 6. plass for kusk Per Einar Sørmo.

Ellers var Anne Line Dørum innover med tre ponnier. De gikk fine løp, og det med lokale kusker. Det var Ane Skei Gravvold, Sofie Mauset og Ane Viktoria Engset Halle

Se løpene og alle resultater på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS