Travnytt:

Et travløp
Obrigado var langt foran de andre i mål.

Klar seier til Obrigado på Varig Orkla Arena

1. pinsedag var det igjen travkjøring på Varig, og der ble det levert gode prestasjoner av våre hester.

Publisert

Aller best gikk det med andelshesten Obrigado, som gikk inn til en klar seier på tiden 1,18,3, for sin trener og kusk Jomar Blekkan. Det har tatt sin tid med denne hesten, det har vært mye galopp og tull, men Jomar har alltid hatt tro på han. Nå reiv de av framskoa, og det kan virke som om det var lurt. Som tidligere nevnt er Nils Moen en av eierne. Vet ikke helt hvor mange som er med på laget. Å være med å eie hest på denne måten er artig, flere å dele gledene med, og å dele utgiftene på.

Irene Løfaldli sin Scarselli starta i et dameløp, der alle kuskene var damer. Guro Berg kuska Scarselli inn til 4. plass på 1,15,9. Jevn og flink den merra.

Stormare gjør også jevne fine løp hver gang. Jarle Morten Sørmo kuska hesten til Nils Stokke inn til 6. plass på 1.30,6

Tipo di Vittoria til Heidi Røen Solheim endte utenom pengene denne gang. Den tidligere champion kusken Boye Ølstøren kuska denne gang. Han kjører som amatør nå, og det med gode resultater. Boye mente at Tipo var redd for spruten fra hestene foran seg, og vegra seg derfor for å holde følge med feltet. Så der må det nok på ei sprutmaske neste gang.

Så var Eir til Astrid Nyberg ute i prøveløp. Den nå 6 år gamle merra har ikke starta siden ho var 3 år. Det har vært mye trøbbel etter det. Men på Nerbu har de vært tålmodige, og latt ho få den tida ho trengte. Nå gikk ho 1,37,8, og er med det klar for løp.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS