Trav i Östersund og på Varig Orkla Arena:

Et travløp.
Mr.Pagadi inn til andreplass i Östersund.

Gode løp av alle de lokale hestene

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det travkjøring på Varig. Alle de lokale hestene gjorde gode løp.

Men det var også kjøring på Østersund travbane denne kvelden, og der var Ola Sylte Heggset sin Mr.Pagadi til start. Hesten er i form, og tok en sterk 2. plass på ny rekord 1,15,8. Inge Melby kusket som vanlig.

Så tilbake til løpene på Varig, der Tipo di Vittoria tok en fin 2. plass i et ungdomsløp. Ungdomsløp vil si at kuskene kan ikke være eldre enn 25 år. Heidi Røen Solheim hadde engasjert Mats Schei til jobben, og Mats tok vel vare på sjansen og kjørte godt. Bra tid også, 1,16,7/2300m.

Scarselli til Irene Løfaldli kom på 5. plass for kusk Magne Olsen. Merra gikk et bra løp på tiden 1,15,2. Så formen virker bra på henne og.

Søyset Norah til Lene Søyset var også med. Lene kuska sjøl, og ho vart nr. 5 på tiden 1,31,7. Allerede lørdag skal Søyset Norah til Biri for å starte på rikstotoløp.

Stormare var ute i hardt selskap, men hesten til Nils Stokke kjemper på, og klarte 6. plass på 1,28,9.

Obrigado galopperte også denne gang, klarte likevel 5. plass med tiden 1,21,3. Obrigado eies av et andelslag, der Nils Moen er med.

Se løpene og resultatene på www.rikstoto.no

Ei dame som står og spyler en hest i en vaskeboks på travbanen.
Heidi vasker Tipo etter løpet.

Hestens dag med lokalkjøring og ordførermatch

Førstkommende lørdag blir det arrangert Hestens dag på Varig Orkla Arena, der både Surnadal og Rindal Travklubb bidrar en del. Det starter i 11-tida, med raseparade, så blir det ponniløp, oppvisning med islandshester, tandemkjøring for publikum. Så blir det lokalkjøring med travløp.

Ordførermatch med tandemvogn blir et høydepunkt, der skal Mildrid Kattem Aune og Hugo Pedersen konkurrere mot fire andre ordførere fra regionen.

Barneridning blir det også.

Powered by Labrador CMS