Travnytt

Et travløp
Östersund 4. april. Søyset Norah (lengst til venstre i bildet) gikk i fjerdespor gjennom den siste svingen, og tok igjen flere av konkurrentene på oppløpet.

Flere premieplasseringer de siste par ukene

Publisert

Her kommer en oppdatering av det som har skjedd siden sist. En god del hester har startet, med varierende resultat. 

Tipo di Vittoria til Heidi Røen Solheim har gått to fine løp. På Varig søndag 31/3 kom ho på 4. plass med tiden 1,16,7, med den gamle champion kusken Boye Ølstøren i vogna. Mandag den 8/4 vart det 5. plass for kusk Magne Olsen. Tipo er jevn og flink, galopperer aldri, og er fin å holde på med.

Obrigado er en 4-åring som står på stallen til Jomar Blekkan. Det er en andelshest, der Nils Moen er med og eier. Har vært mye galopp der i de første startene, men nå på mandag gikk den feilfri, og klarte 4. plassen på 1,19,2. Blekkan har god tro på den hesten framover.

Så var det Søyset Norah til Lene Søyset. Ho tok med seg den 4-årige merra til Østersund sist torsdag. Irene L. var med som selskapsdame, og da vart det vel litt Harry-handel også, på Storlien. Nok om det. Lene kjørte sitt første løp siden 2019, og det gjorde ho helt etter boka, vart nr. 4 på ny rekord, 1,32,1. Lena var litt ute av travsporten i noen år, og da måtte ho kjøre opp til lisens på nytt i år. Søyset Norah er ei tøff merr, og allerede mandag var ho til start igjen på Varig, og da vart det 5. plass med tiden 1,33,3. Da kjørte Per Einar Sørmo. Merra gikk hele sisterunden i tredjespor, blir ofte sånn med ho, tar liksom en runde før ho får opp farten, men da er det bare å gi gass, for styrke er det i massevis.

Da er de beste prestasjonene nevnt, startet også noen andre hester i denne perioden, men av ulike årsaker vart det ingen premie på dem. Men de kommer sterkere tilbake, garantert.

Løp fra den siste uka kan sees i opptak på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS