Travnytt

En hest med ei konkurransekledd dame på ryggen og ei dame ved siden av. De er inne i et stallrom.
Scarselli med eier Irene Løfaldli og rytter Guro Berg. Danny Delight står ved siden av.

Andreplass til Scarselli

Nye travløp på Varig Orkla Arena mandag kveld.

Flere hester herifra var til start, og må vel nesten begynne med Scarselli, som i sin første start i travritt kom på en fin 2. plass på tiden 1,17,3. Ikke alle hester takler løp med rytter første gang, men for Scarselli så det ut til å passe bra. Guro Berg var flink rytter. Irene hadde også med Danny Delight i det samme løpet, men den ble lei av alle omstartene som var i det løpet, og rytteren fikk ikke noe fart på den i volta. Så Danny ble bortvist fra start. Irene hadde en karriere selv som rytter rundt 2000-tallet. Det var i de tider montesporten kom inn i travet. Irene vant 3 løp på 23 starter. Seirene kom med lokale hester, Tennesse Broline og Trøkna Tom. Odd Einar Kvande var eier av de to.

Søyset Norah som eier Lene Søyset kuska inn til 5. plass, rekordforbedra seg mye til tiden 1,29,7. Norah gikk et flott løp, men var uheldig mot siste sving og ble liggende bak en hest som ga seg. Satt innestengt helt til mål. Med åpning så hadde ho absolutt vært med i kampen om seieren.

Stormare til Nils Stokke galopperte to ganger, men klarte likevel 7. plass for kusk Karl Ove Nordtømme. Fin form på Stormare no.

Snonsøy Juva er også i framgang, men hadde en galopp like etter start som gjorde at ho havna i baktroppen. Men merra til Randi og Jon Fiske kommer nok sterkere tilbake.