Ny travdag på Varig Orkla Arena sist fredag kveld-flere lokale hester stilte til start

Det har vært litt lite hester fra Surnadal siste året, men nå er det endel hester på gang derifra.

Publisert Sist oppdatert

5 år gamle Snonsøy Juva gikk sitt første travløp, og det endte med en flott 5.plass på tiden 1,37,5. Hadde en litt dårlig start,samt en galopp underveis. Så det er endel å gå på der.Eiere og trener er Jon og Randi Fiske. Kusken var ei ungjente fra Orkdal/Skaun, Jenny Rise Krangsås.

Vinter Lilja til Mads Løfaldli kom på 5.plass med tiden 1,32,1. Et greit løp, merra har den fordelen at ho aldri galopperer i løp. Trener Malin Mogset var iallefall veldig fornøyd. Det var også kusken Kristin Mogset.

Odins Blessa til Nils Stokke har ikke startet siden på desember, men ho gjorde et fint løp, vart nr.6 på tiden 1,28,1. Karl Ove Nordtømme kusk som vanlig.

Soprano til Lars Ole Harang var også med, den har ikke startet siden juni ifjor. Med den lokale kusken, Eirin Bolme, gjorde den et bra løp på tiden 1,33,8. Blir nok bedre med noen flere løp i kroppen.

Søyset Norah til Lene Søyset startet i mønstringsløp. Det er et løp for 2-åringer der målet er å klare et tidskrav, og deretter å få litt penger for det. Merra klarte det med glans, ho gikk 1,58,3, og det var nok mere å gå på der. Atle Solhus var stødig tømmefører. Søyset Nora er forøvrig et "hæmstelt" produkt. Mora vart bedekt på gårdsplassen med egen hingst, Søyset Kaiser.

Det var en Rindalshest til start på Orkla for ei uke siden å. Evigunge Danny Delight kom på 5.plass med tiden 1,16,6. Det var den 9-årige hesten sin start nr 129.Det er en veldig slitesterk hest som aldri har vært behandlet i beina.

Til helga blir det offisiell åpning av Varig Orkla Arena. Det blir travkjøring både fredag og lørdag.Det er det såkalte midtsommertravet som er videreført fra Leangen. Da er det NM for profesjonelle travkusker, samt en masse andre store løp.Deriblant et nyinnstiftet løp, Nils Arne Eggens æresløp. Nils Arne var ivrig med trav. Førstepremie i det løpet er 250 000. Der kommer det neppe noen lokale hester til start!. Verdensstjernen Moni Viking skal visst komme, Langt løp er det å, 3400m.

Nå er det endelig åpent for publikum, skal en i vei så er det lurt å bestille billetter. Det kan gjøres på hjemmesiden til Varig Orkla Arena

Powered by Labrador CMS