Magic of joy i 4. løp Leangen 26. september

Lokale travresultater

Publisert

Litt oppdatering av travresultater i det siste:

Den 14/9 startet 3-årige St. Petter, og den tok en fin 5. plass på ny rekord 1,36,5. Eier her er Stall Trollheimen, og ble kjørt av Inge Melby.

Samme dag startet også Danny Delight på en uvant lang distanse, 3100m. Var ikke helt heldig med løpsopplegget og endte utenom premierekka. Per Einar Sørmo var kusk, og Irene Løfaldli er eier.

Lørdag den 19. var det lokalkjøring i Surnadal, og der fikk Danny Delight revansje, den vant monteløpet for rytter Anne Lene Aursand. Dag Minn tilhørende Stall Løfaldli, med Trond Løfaldli som trener, kom på 3.plass, og viste at han er klar for større oppgaver. Per Einar Sørmo kjørte her.

Lørdag 27. september var det Rikstotokjøring på Leangen, og der gjorde Magic of joy et godt løp til 4. plass på tiden 1,16,2. Gikk utvendig for lederen hele veien, så prestasjonen var absolutt bra. Arve Sjoner var kusk på Irene Løfaldli sin hest.

Dag Minn til Trond Løfaldli startet også, men den ble kraftig sjenert i siste sving, da ble det galopp og løpet spolert. Km.tida vart 1,31,8 og Per Einar Sørmo kjørte.