ANNONSE:

Informasjon fra Rindal Sparebank

I løpet av neste uke og de kommende ukene vil vedlikeholdsarbeidet i banken føre til at det blir mindre tilgjengelighet til banklokalet.

Neste uke vil VIBO starte med å bytte vindu i 2. etg. på den siden som vender ut mot Rindals-Torget, og det vil i den forbindelse bli noe kranarbeid. I uke 44, fra 26. oktober starter etter planen arbeidet med nytt inngangsparti, og da må våre kunder påregne at banklokalet vil være stengt i ca. 14 dager.

Vi oppfordrer derfor våre kunder til å gjøre unna nødvendige bankærend i kommende uke. Det vil fremdeles være mulighet for å avtale møter med våre kunderådgivere. Minibanken vil i all hovedsak være åpen i denne perioden, og vi vil også minne om muligheten til å ta ut kontanter når en handler i butikkene.

Ved spørsmål kan banken kontaktes på epost, post@rindalsbanken.no , på telefon 71 66 40 00 eller ved å ringe våre rådgivere direkte. Vi håper på forståelse for noe mindre tilgjengelighet til våre lokaler i noen uker framover, og vi ser fram til å vise fram nyoppusset banklokale i starten av desember.

Powered by Labrador CMS