Daglig leder og redaktør i Trollheimsporten, Håkon Solem, og banksjef i Rindal Sparebank, Magne Bjørnstad, fortsetter det gode samarbeidet.

Rindal Sparebank og Trollheimsporten fortsetter samarbeidet

Publisert Sist oppdatert

Rindal Sparebank og Trollheimsporten har signert en ny samarbeidsavtale som gjelder ut 2024. Banken har vært en svært viktig støttespiller for «Porten» siden oppstarten i 2000, og nå er fortsatt samarbeid formalisert med to nye år.

– For Rindal Sparebank er det viktig å bidra til en videreutvikling av Trollheimsporten, og «Porten» er en viktig nyhetsformidler av både store og små lokale nyhetssaker. Samtidig er Trollheimsporten en viktig informasjonskanal for det som foregår i distriktet både for dem som bor her, hyttefolket i begge kommunene og for rindalinger og surnadalinger som bor andre steder i landet, men som ønsker å følge med på det som skjer på hjemplassen, sier banksjef Magne Bjørnstad.

– Trollheimsporten hadde ca. 86.500 sidevisninger i sitt første driftsår. I 2021 var tallet 6,9 millioner. Det er imponerende tall for en lokal nettportal, og ved å fornye samarbeidsavtalen ønsker banken å bidra til at Trollheimsporten får et godt økonomisk fundament til å fortsette den fine utviklingen, legger Bjørnstad til.

– Det er svært gledelig at banken fortsetter som en av våre største og viktigste støttespillere. Som Magne er inne på så er vi helt avhengige av at alle som ønsker «Porten» alt godt bidrar med sitt, og der har Rindal Sparebank vært med oss helt fra begynnelsen, sier daglig leder og redaktør Håkon Solem.

– Fuglekvitter i Rindal har hvisket om at så mye som 90 % av rindalingene bruker Trollheimsporten som primærnyhetskilde. Vi er glade for å kunne fortsette som et sterkt bindeledd mellom næringslivet og lokalbefolkningen, sier Solem.

– Banken vil også bruke Trollheimsporten til markedsføring av 150-årsjubileumet vårt i 2023 gjennom annonsering og reportasjer. Det blir et spennende år, smiler Bjørnstad avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS