Rindal kommune melder:

Ønsker enda flere svar på spørreundersøkelsen

Over 600 personer har så langt svart på hele eller deler av kommunens spørreundersøkelse «Rindal inn i framtida».

- Vi ønsker oss enda flere svar, sier ordfører Vibeke Langli og minner om at undersøkelsen også er retta mot folk som bor utenfor bygda, men har tilknytning til Rindal.

- Studenter, hytterindalinger, utflytta rindalinger og folk som pendler inn til jobb her, må også svare. På den måten kan vi få bedre innsikt i hva som er viktig for å skape ei god utvikling for bygda, understreker ordføreren.

Undersøkelsen ligger ute til mandag morgen 4. oktober. Den er nettbasert. Ei lenke ligger på kommunens hjemmeside og facebookside. Det kommer også en bannerannonse på Trollheimsporten, og mange har fått varsel på sms.

Vi har fått tilbakemelding om at noen synes det er litt vanskelig å svare via mobiltelefonen. Alternativet kan da være å svare via PC eller nettbrett, som oppleves som enklere.

Alle svar er anonyme, og blant dem som svarer, trekkes tre vinnere ut til å få tursekker og lokalmat.

- Det vil ta deg ca. 10 minutter å svare på undersøkelsen, og du skal vite at det er svært viktig at du gir oss dine svar. Vi ønsker å få inn svar fra så mange som mulig. Fortell om dette til dine nærmeste og til folk du kjenner, og si til dem at de må svare, avslutter ordføreren.

Lenke til undersøkelsen:

https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=3M439NCTL131