Rindal kommune melder:

Kristin Langli, Vibeke Langli, Tove Schei og en av rodelederne, Randi Holte.
Kristin Langli, Vibeke Langli, Tove Schei og en av rodelederne, Randi Holte.

TV-aksjonen i Rindal

Søndag 24. oktober er det klart for årets TV-aksjon!

TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge. Aksjonen er verdens største innsamlings- aksjon målt i innsamlede midler per hode og antall frivillige.

Årets TV-aksjon går til Plan International Norges arbeid mot barneekteskap. Sammen skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. 

Det skal jobbes for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Torsdag ettermiddag var det utlevering av bøsser til alle rodeledere. Som vanlig har det vært enkelt å finne folk som vil være bøssebærere, og alle de seks rodene er nå dekt. Førstkommende søndag er det mange frivillige bøssebærere på tur rundt om i Rindal for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Hvis du ikke treffer en bøssebærer, kan du gi ditt bidrag via Vipps, telefon, overføring til konto, faktura og kort.

Vipps til 2133 (valgfritt beløp)

SMS: Send TVA til 2133 (kr 300,-)

Telefon: Ring 822 08 008 (kr 300,-)

Kontonummer: 8380 08 09005

Det er også mulig å gi bidrag på denne lenka: Gi bidrag - TV-aksjonen NRK 2021: Giverportal for NRK TV-aksjonen 2021 (giverstafett.no)

Resultatet for Rindal kan følges på: Rindal - TV-aksjonen NRK 2021: Giverportal for NRK TV-aksjonen 2021 (giverstafett.no)

Powered by Labrador CMS