Ny episode av Trollheimspodden er ute:

Vibeke Langli og Mons Otnes
Vibeke Langli og Mons Otnes

Hør episode 6 av Trollheimspodden her

Publisert

I denne sjette episoden av Trollheimspodden er det altså Vibeke Langli og Mons Otnes, henholdsvis ordfører og kommunedirektør i Rindal, som har kommet på besøk til Øystein Hjelle Bondhus, Karstein Mauset og studioet i Rindal Næringspark.

Her får du høre om både prosjektet "Rindal inn i framtida", positivitet i næringslivet og tanker om hvordan man kan snu SSB-prognosene om folketallsutviklingen i Rindal kommune.

Du får også informasjon om spørreundersøkelsen Rindal kommune har gående fram til 4. oktober 2021. Der ønsker kommunen innspill fra alle med en eller annen form for tilknytning til Rindal, for å få en pekepinn på hva folk ønsker i- og for Rindal i framtida.

Sist, men ikke minst, får du høre Karstein Mauset fortelle om da han nylig tok NM-medalje i skihopping, og Mons Otnes snakke om inntrykket han har fått av rindalssamfunnet etter snaue åtte måneder som kommunedirektør.

I tillegg får vi høre fra Vibeke om hvordan det egentlig var å få en pandemi i fleisen bare et halvt år etter at hun ble ordfører.

Hør episode 6 av Trollheimspodden ved å trykke "Play"-ikonet nede til høyre i den blå boksen under: