ANNONSE:

Avslutning av Skitrimmen 2022, og uttrekning av vinnere

Vår uhøytidelige trimkonkurranse Skitrimmen ble avsluttet 30. april. Totalt var det 177 deltagere og 6666 innsjekkinger totalt på våre 50 turmål.

Naturlig nok ble det flest innsjekkinger ved punktene i tilknytning til lysløypa rundt Igltjønna. Skileikområdet ved Igltjønna, med 1236 innsjekkinger, fulgt av «Bronnj» med 1192 innsjekkinger og Skihytta i Furuhaugmarka med 438 innsjekkinger.

Ellers syns vi at alle turmål hadde overraskende bra besøk. Færrest ble det nok på fjelltoppene, som ikke åpnet for innsjekk før helt i slutten av februar. Av disse ble det flest på Skåkleiva, med 47 besøk.

Flest poeng fikk Lasse Skjølsvold, med 521 poeng, i tett konkurranse med Kjell Idar Moseng på 485 poeng og John Ole Aspli på 300 poeng på en tredjeplass. Med ca. 130 dager for å plukke poeng, er det intet mindre enn imponerende, når man tenker på at det stort sett var bare ett poeng på de fleste turmålene.

Vi må nesten også trekke fram Helen Nergård Tørset, som var i en egen klasse på antall turmål og besøkte alle våre 50 innsjekkingspunkter!

Følgende ble trukket ut som heldige vinnere av gavekort på kr. 2.000,-:

Ove Belsås

Kirsti Helgetun

Jørgen Holte

Vinnerne kan kontakte skiavdelingen på e-post [email protected] for utbetaling.

Powered by Labrador CMS