Gode resultater i KM Langdistanse

Lørdag deltok både surnadalinger og rindalinger i KM langdistanse i Sparebank 1 cupen i Skaun.

Publisert

SIL langrenn skriver på facebook at det var en flott dag for klassisk renn på Ramsjøen Arena. SIL hadde flere løpere på start, og fikk med seg tre medaljer hjem.

Håkon Bøklep gikk inn til 2. plass i G14, mens det ble henholdsvis 2. og 3. plass til Abel S. Raaen og Olav Fugelsøy i G15. I G13 ble Vegard Aasbø nr.13. Jøri Vatten endte på en 4. plass i Kvinner 19/20, mens Hedda Aasbø ble nr. 7 i Kvinner 18. Hanna Aasbø gikk inn til en 8.plass i J15. Noa S. Raaen ble nr. 12 i Menn 18.

Rindal IL Ski fikk ikke med seg noen KM-medaljer denne gang, men likevel mye positivt, skriver klubben på facebook.

Håvard Hyldbakk Solvik gikk ett av sine aller beste klassisk løp og ble nr. 5 av 13 startende, 1:42 bak vinnertiden. Han gikk 15 km. Erik Løfald var også veldig godt fornøyd med å bli 8 av 19 startene, 1:32 bak vinnertiden. Han gikk 20 km. Mali Eidnes Bakken traff ikke riktig med dagsformen, og fikk det litt tungt underveis. Hun fikk likevel en fin plassering og ble nr. 4 av 9 startende, 1:59 bak vinnertiden. Hun gikk 10 km. I «kohort1» tidligere på dagen gikk Sebastian Børset inn til en 9. plass i G14.

Erik Løfald og Håkon Hyldbakk Solvik, Rindal IL.