Kristine Jacobsen får gavesjekken fra leder i Turstigruppa Rindal IL, Baard Gåsvand.

Julegave fra Turstigruppa

Publisert Sist oppdatert

Av i alt 245 betalende deltagere på Fjelltrimmen 2021, ble Kristine Jacobsen trukket ut som vinner av gavesjekken på 2500 kroner. Gavesjekken var en ekstra gulrot til trimmere for å markere at Fjelltrimmen dette året ble gjennomført for tjuende gang.

Nytt i år var appen Trimpoeng. Dette ga også ekstra motivasjon for å komme seg ut på tur for mange. I alt har 388 personer sjekket inn på minst ett turmål via appen, mens noen fortsatt deltar på gammelmåten, ved å sende inn trimkort via epost.

Turstigruppa setter stor pris på alle som har betalt deltageravgift. Det kommer godt med i arbeidet med å forbedre stier med klopping og merking. Selv om mange stier har vært merket i mange år, trenger de fornyelse. Det har også vært merket nye stier. Noe av deltageravgiften går også til vedlikehold av gapahuker og oppgradering av Haraldhøtta.

Med introduksjon av Trimpoengappen, har Turstigruppa hatt muligheten til å ta med nye turmål. De fleste av de nye turmåla er steder der det var en trimboks fra før. Turstigruppa takker alle grunneier for stor velvilje og godt samarbeid med grunneiere rundt omkring i bygda.

For statistikknerder har Turstigruppa noen tall:

422 hadde registrert seg i appen Trimpoeng, men noen var nok bare nysgjerrig, for tallet på turdeltagere som hadde registrert minst ett turmål var 388. Det ble gjort hele 15 355 innsjekkinger via appen Trimpoeng i løpet av 2021. I snitt hadde hver deltager 108 poeng. Det var 51 turmål i løpet av sesongen, av disse var 38 faste turmål. De 13 resterende turmålene var midlertidige, som for eksempel månedens tur, Eary Bird, Trollheimsløpet og Torgdag.

Mest besøkte turmål:

1. Igltjønna - 3854 innsjekk (ga 1 poeng pr innsjekk)

2. Gamle Grønliveien - 1530 innsjekk (mange hadde dette turmålet som favoritt, siden man fikk 3 poeng her)

3. Elvepromenaden - 1311 innsjekk (1 poeng)

Den som hadde flest poeng var Kjell Idar Moseng, med 1355 poeng. Anita Gåsvand hadde flest turer, 316 innsjekk. Aud Lillegård hadde 44 ulike turer, altså flest innsjekk med forskjellig turmål.

Fjelltrimmen 2021 er nå avsluttet, den starter opp med ny konkurranse for 2022 fra 1. mai. Poengene fra Fjelltrimmen finner du i appen, under «Avsluttede konkurranser». Denne vinteren lanserer Rindal IL, Skitrimmen Rindal 2022, et samarbeid mellom Turstigruppa og Skiavdelinga. Det er tenkt som en åpen og uhøytidelig konkurranse for å få flest mulig ut på ski. På samme måte som Fjelltrimmen har som mål å få så mange som mulig ut på tur.

Fjelltrimmen har fungert som en fin måte å gjøre noe sammen med familie eller venner, det gjør også Kristine Jacobsen.

Det viktigste er ikke å vinne, men å ha det artig på tur. Camilla Hyttebakk og Kristine Jacobsen på Skåkleiva.
Kristine Jacobsen og Ida Kaspara Hyttebakk ved Svartvassløa.

Les mer om:
Skitrimmen Rindal 2022

Det er i alt bestilt 240 av Fjelltrimmens jubileums-krus, det blir melding her på Trollheimsporten og på Facebook, når de er klare for henting.

Powered by Labrador CMS