Pressemelding:

Furuhaugmarka

Rindal IL lanserer Skitrimmen Rindal 2022

Da har det kommet hvitt gull fra himmelen igjen og det er lov å håpe på skiforhold og stabil vinter fremover. Denne vinteren lanserer Rindal IL, i et samarbeid mellom Turstigruppa og Skiavdelinga, en åpen og uhøytidelig konkurranse for å få flest mulig ut på ski.

Mange kjenner sikkert til appen Trimpoeng fra Fjelltrimmen 2021. Den samme appen, kall det gjerne en digital trimbok, benyttes i denne konkurransen. Du må bare søke opp «Skitrimmen Rindal 2022» som ny konkurranse.

Trimpostene er spredt rundt hele bygda og er stort sett i løypene som er beskrevet som blå vinterløyper i Turstigruppas hefte "Turstier og vinterløyper i Rindal". Postene vil derfor stort sett være lagt til steder der det kjøres opp skispor, enten med snøskuter eller tråkkemaskin.

Etter hvert som sesongen skrider frem kan det komme nye turmål, og når sola begynner å titte frem igjen og det blir både forlokkende og trygt å dra til fjells, aktiverer vi skiturmål på diverse fjelltopper rundt om i bygda.

Sjekk av når det sist er kjørte skiløyper gjøres på løyper.net. Vi synes å observere at mange lokkes veldig av «grønn strek» og nykjørt løype på løyper.net, men vi vil poengtere at løypestatus kan være ypperlig selv om det er lenge siden siste løypekjøring. Og husk at en skitur der du går ditt eget spor utenfor kjørte løyper kan være vel så fin.

Innsjekk på turmålene kan naturligvis også gjøres på en fottur eller trugetur, men da ber vi om at man holder seg utenfor oppkjørte skiløyper på turen.

Vi ønsker gjerne tips fra deltagerne om nye turmål, kanskje tar vi inn ditt turmål underveis i konkurransen, og gi oss gjerne tips til oppdaterte turbeskrivelser og informasjon om turmålene. Og husk; ta med ungene ut på tur. :-) Du kan gjerne registrere et barns navn i stedet for ditt eget hvis formålet er å gjøre det litt mer interessant å få med barnet ut på tur gjennom poengregistrering i Trimpoeng, men det kan bare registreres ett navn pr. telefon.

Frivillig deltakeravgift for å delta er kr. 200.- pr. voksen (over 16 år, barn gratis). Dette betales på VIPPS til Rindal IL Ski (nr. 132307). Alle som fullfører Skitrimmen og har betalt deltageravgift blir med i trekningen av 3 gavekort på kr. 2000 ,-.

Appen Trimpoeng kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Poeng som av en eller grunn ikke blir registrert underveis i konkurransen, kan etterregistreres ved å sende en epost til etterregistrering@turstigruppa.no. Det vil ikke være anledning til å etterregistrere turer du har gjort før konkurransens lansering.

Nysnø på Igltjønna stadion. Foto: Eli Solvik
Furuhaugmarka. Foto: Eli Solvik
Sesongens første skitur. Foto: Eli Solvik

NB! Sommerversjonen, dvs. Trimpoeng-konkurransen Fjelltrimmen som du kjenner den fra 2021, vil starte opp med ny konkurranse for 2022 fra 1. mai. Poengene fra Fjelltrimmen finner du i appen, under «Avsluttede konkurranser».

God jul og god tur!

Sesongens første skitur
Furuhaugmarka
Furuhaugmarka
Nysnø på Igltjønna stadion
Powered by Labrador CMS