ANNONSE - Turstigruppa melder siste frist:

Her ser du utkast til design på fjelltrimmenkruset 2021
Her ser du utkast til design på fjelltrimmenkruset 2021

Har du sikret deg jubileumskruset for Fjelltrimmen 2021?

1. desember er siste frist for betaling av deltagelse på Trimpoeng/Fjelltrimmen arrangert av Turstigruppa i Rindal IL.

Avslutning Fjelltrimmen 2021

Nå ved slutten av året ønsker vi å minne dere på om at det er tid for å betale for deltakelsen. Mange av dere har allerede betalt, men for de som ikke har betalt repeterer vi det her:

FRIST FOR BETALING ER 1. DESEMBER 2021.

Betaling sendes på:

-VIPPS til Rindal IL Tursti på nummer 139451.

-eller Bankkonto: 4111.08.02879

Deltagelsen koster kr. 200.- pr. voksen (over 16år) eller kr. 400.- for familie.

Familie defineres som foreldre/ besteforeldre som har med barn under 18 år.

Premiering:

Alle som fullfører Fjelltrimmen 2021 og betaler deltakeravgift blir med i trekning av et gavekort på kr 2500,-.

I tillegg gir vi ut et spesialdesignet krus fra Åse's Design. Kruset i år har navn på alle turmål som inngår i Fjelltrimmen 2021. !! NB !! Si fra om du ikke ønsker krus !! (beskjed om dette sendes til post@turstigruppa.no)

Hele kopprekka, med alle 19 koppene. I år blir det jubileumskopp med spesialdesign inspirert av Dialektplakat.
Hele kopprekka, med alle 19 koppene. I år blir det jubileumskopp med spesialdesign inspirert av Dialektplakat.

I 2021 har det for første gang vært mulig å delta i Fjelltrimmen på to måter; den tradisjonelle på tjuende året med registreringskort, eller via appen Trimpoeng. Trimpoeng ble lansert 1.juni i år og har vært en suksess.

1. Registreringskort

De som skal levere registreringskort sendes det til post@turstigruppa.no innen 1. desember. Alle som ikke har mobil må levere inn registreringskort. Alle voksne som besøker 8 mål kan velge å få et 20 års jubileumskrus med navnene på alle turmålene. For barn født 2006 (10.klassinger høsten 2021) eller senere og pensjonister født 1954 eller tidligere får kruset hvis de besøker 4 av målene. Dette gjelder også handikappede og personer med funksjonshemming.

I 2021 vil de som deltar på en eller flere av Turstigruppas fellesturer, få godkjent dette på lik linje med en topptur.

2. Fjelltrimmen 2021 – Trimpoeng

Her er det krav til å få krus 50 poeng for alle voksne. Dette tilsvarer 8 turmål i den tradisjonelle Fjelltrimmen. Barn født 2006 (10.klassinger høsten 2021) eller senere og pensjonister født 1954 eller tidligere får kruset hvis de oppnår 25 poeng (4 turmål). Dette gjelder også handikappede og personer med funksjonshemming.

Fjelltrimmen 2021 har vært en stor suksess.

Tidligere år har vi hatt ca. 150-200 deltakere. I år når vi har tatt i bruk "Trimpoeng" er det 422 som har lastet ned app'en, og over 90% av disse har sjekket inn en eller flere ganger på en trimpost. Totalt antall innsjekk ved bruk av Trimpoeng ble 15 355 ganger i perioden 1. juni til 15. november. Det er fantastisk bra. Turstigruppa i Rindal IL håper og tror at det er langt flere som er positive til å "sjekke inn" ved hjelp av mobil i stedet for å skrive i bok og at vi ikke mister trimmere av den grunn. Frist for å fullføre Fjelltrimmen 2021 var 15.november 2021

Opplegget for Fjelltrimmen 2022 blir annonsert når alt er klart.

I vinter vil det komme en egen skitrim via appen Trimpoeng i samarbeid med skigruppa i Rindal IL. Dette blir lanser når skiføret har stabilisert seg. Turmål bli lansert etter hvert når løypekjøringa kommer i gang. Det blir også turmål på fjelltopper utover i sesonger når de blir framkommelige på ski. Målet er å motivere folk til å komme seg ut på ski.

Under ser du noen bilder fra barnevennlig turmål som vi har gjennomført. Selv om du ikke ønsker kruset eller vil bli med i trekning av gavekort, håper vi du setter pris på jobber vi gjør, og støtter oss økonomisk ved å betale deltageravgift.

Med hilsen fra Turstigruppa Rindal IL

Powered by Labrador CMS