Rindalsrennet

Vinnerene i Menn Senior Sture Thoresen, Heimdal-Ski og M19-20 Niklas Almås fra Byåsen Il

Sture Thoresen og Frida Haugskott vant Rindalsrennet

Sture Thoresen fra Heimdal-Ski og Frida Haugskott fra Buvik IL  vant seniorklassene i årets Rindalsrenn. Håkon Bøklep og Olav Fugelsøy, begge fra Surnadal IL, vant mennenes 17- og 18 årsklasser.

Vinner i Kvinner Senior, Frida Haugskott, Buvik IL

Rindalsrennet ble i år arrangert for 62.gang, og ble denne gang arrangert som renn nr. 2 i Sparebank1 Cup for Sør-Trøndelag Skikrets. Rennet arrangeres vanligvis på "sotsøndag", siste søndag før jul. I år kolliderte dette med World Cup i Trondheim og rennet ble flyttet over nyåaret.  Sparebank1 Cup arrangeres som klassevis fellesstart i fristil, med vanlige løypelengder fra 13 år - senior, mens det er korte distanser og individuell start i sonerennet for klassene 8-12 år.

Totalt ble det i dagens Rindalsrenn avviklet renn i 26 klasser med totalt 211 startende.

Mildvær og regn tidligere i uken var heldigvis iløpet av natten gått over til snø, og rennet kunne starte med gode forhold i løypene. Under avviklingen av de korteste løpene begynte det imidlertid å snø kraftig og det ble noe tunge forhold. Så klarnet det heldigvis opp og værforholdene ble bedre for de lengste løpene.

Klassevinner M18, Olav Fugelsøy, Surnadal IL

Av våre lokale løpere tok Olav Fuglsøy fra Surnadal IL en overlegen sier i klasse M18, 43 sekunder foran andremann, Ottar Rekstad fra Byåsen.

Håkon Bøklep, Surnadal IL, klassevinner M17.

Håkon Bøklepp, også fra Surnadal IL vant M17 etter en spennende innspurt mot Andreas Sundal fra Byåsen IL, hvor han til slutt vant med 0,8 sekunder.

I klasse J14 gikk  Ada Sæterbø Raaen fra Surnadal Il inn til en flott 6.plass.

Vel gjennomført til alle som sto på startstreken og gratulerer til alle vinnere!

Det vil komme en egen reportasje med bredere omtale og bilder fra sonerennet for klassene 8-12 år senere.

For komplette resultatlister se Rindal IL sine hjemmesider.