ANNONSE:

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

«Tjønna Roindt» 17. juni - som fellesstart og aleneløp

«Tjønna Roindt» er det andre løpet som inngår i Rindal løpskarusell.

FELLESSTART fredag 17.06. kl 1800. 2 runder rundt Tjønna. Start/mål Badeplassen.

Påmelding fra kl 1715. NB: De som deltok under Litj-Lina tar med sitt startnummer. Disse må melde fra ved ankomst at dere stiller.

Fellesstart uansett alder og kjønn, alle i en klasse med alfabetisk resultatliste.

Det er lov å «hoppe av» etter en runde, får da notert fullført i resultatlista.

Ingen nedre aldersgrense (start vurderes i samråd med foreldre).

Saft å få ved innkomst.

Vi konsentrerer «ALENELØPET» denne gang til en dag. Fredag fra kl 1500 til kl 2100. De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost mailto:tbolme@mbotten.no om at de har deltatt. Ser gjerne at de som har som ambisjon om å løpe stort sett sammenhengende, stiller på fellesstarten. Og i aleneløpet kan man gå løpe så mange runder man vil, eller legge inn ei sløyfe i Åsan for den del. Men de som vil ha registrert tid, må stille i fellesstarten.

UTTREKKSPREMIER/FRIVILLIG STARTKONTINGENT

For å motivere til deltagelse fra alle nivå, setter vi opp en uttrekkspremie, ett gavekort fra Sport1 på kr 500,-. Dette trekkes ut blant andre alle deltakere, altså både for fellesstarten og aleneløpet. For å finansiere premien, håper vi deltakerne er villig til å betale en frivillig startkontingent på kr 50,-. En familie betaler samme beløp. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

Powered by Labrador CMS