ANNONSE:

Tre menn og ei dame i Småtrolluka-jakker foran en innendørs fotbakkbane der mange barn spiller fotball.
Hovedkomiteen er for lengst i gang med planlegging av årets Småtrolluke. Her representert med Robert Nergård (leder), Sondre Bjørnstad (adm), Morten Møller (adm) og Mali Nerbu Løfald (sportslig leder). I hovedkomiteen sitter også Erlend Romundstad (forpleining) og Bård Inge Romundstad (anlegg), men de var ikke til stede da bildet ble tatt.

Småtrolluka 10. - 14. juli

10. - 14. juli er Rindal IL igjen klar for årets Småtrolluke! Trollbanen og Rindal sentrum skal for 37. gang fylles til randen med fotballglede, latter og store smil. Hovedkomiteen har allerede jobbet i flere måneder for å planlegge årets uke, som igjen fylles opp med ett rikt foballskoletilbud, cupdag, daglige konkurranser og en rekke kveldsaktiviteter! Følg oss på Facebook, der info blir lagt ut fortløpende.

Link til påmelding her: https://www.deltager.no/smatrolluka_2023#init

En uke med fotballskole krever mye folk. Det er behov for riggehjelp, trenere, assistenttrenere, dommere, kjøkkenhjelp, nattvakter og mye mer. Kanskje du eller noen du kjenner har en gryende trenerspire i magen, eller kanskje du er en kløpper på å knyte sko? Det er behov for begge deler under Småtrolluka, så hvis du ønsker å bidra på noe som helst vis, lite eller mye, å ta kontakt med Robert på 97978204.

Powered by Labrador CMS