Seier til Rindal 2

Publisert

Rindal IL skriver om kampen på Rindal ILs facebookside:

Sola skinte da Klæbu kom for å møte Rindal 2 i dagens fotballoppgjør i 6. divisjon.

Allerede etter 4 minutter blir Jo T Bævre felt, og Sondre Bolme setter et sikkert straffespark rett i mål. Etter 11 minutter setter Jo T Bævre den sikkert i nettet og øker ledelsen til 2-0.

Etter 21 minutter blir det 3-0 når Jostein og Ole Ivar Fosside vinner ballen på 16 m og sistnevne setter den i mål.

Snaue tre minutter etter kriger Harald til seg ballen fra keeper og legger ut til Ole Ivar, som setter sitt andre mål for dagen!

Det blir en målrik kamp, og etter 36 minutter er stillingen hele 6-1 i Rindalingenes favør. Harald øker til 5-0 og Sondre Bolme setter 6-1 med et langskudd.

Etter 40 minutter reduserer Klæbu, 6-2, og det rekker å bli enda et mål til pause, 6-3.

Pause

Etter endt pause er Klæbu raskt ute med å redusere ytterlige, og en solid ledelse krymper farlig fort. Ved 57 minutters spilletid reuserer Klæbu igjen til 6-5.

Klæbus kaptein drar på seg sitt 2. gule kort etter 60 minutter, og gjestene må klare seg med 10 mann resten av kampen.

Etter 72 minutter øker endelig Mathias Furuhaug ledelsen til 7-5, før Sondre Bolme setter sitt tredje mål for dagen ved 77 minutter. Stillingen er 8-5.

Klæbu følger opp og reduserer til 8-6 ved 86 minutter spilt.

Heldigvis drar Rindal 2 seieren i havn etter en spennende kamp. Stillingen endte 8-6 til hjemmelaget.

Rindal 2 og solskinn på en grønn hjemmebane.
Rindal 2 varmer opp i solskinnet på hjemmebane.