Norway Cup:

Rindal IL J15/16 skal spille kvartfinale i morgen.

Resultater fra A og B-sluttspill - Rindal videre til kvartfinale

Publisert Sist oppdatert

I løpet av onsdag var det flere av våre lokale lag som spilte både A og B-sluttspill på Norway Cup. I løpet av dagen klarte Rindal J15/16 å sikre seg plass i kvartfinalen i A-sluttspillet.

B-sluttspill

For Surnadal G15 gikk det dessverre ikke veien i dagens kamp, der de til slutt tapte mot IL Jotun i 1/32 finalen. Sluttresultatet ble 1-0.

For Surnadal G14 gikk det bedre. De slo Fet IL 1-0 og skal med det til 1/16 finale, der de skal spille mot det italienske laget Villasanta Cosov kl. 19.00 i kveld.

Surnadal G14

Surnadal J15 spilte mot Sykkeylven IL i sin 1/16 finale, der de til slutt tapte 0-6.

A-sluttspill

Surnadal G16 spilte sin første kamp i A-sluttspillet mot Sotra FK. Lagene var jevne, og endte til slutt opp i straffekonkurranse etter en målløs kamp. Surnadal måtte dessverre se seg slått av Sotra etter straffekonkurransen, som endte 9-10.

Surnadal G16

Rindal J15/16 spilte også sin første kamp i A-sluttspillet i dag. Her vant de med god margin mot Skervøy IK, der de kjempet seg til en seier på hele 4-1. De skal med det til kvartfinale i Norway Cup, som spilles i morgen kl. 09.00.