Småtrolluka - arkivvfoto fra 2023

Småtrolluka sparker igang

Småtrolluka 2024 starter på mandag, og er fulltegnet med 225 deltakere.

Hovedkomiteen har jobbet med planleggingen siden januar og gleder seg nå til storinnrykk av ivrige småtroll. Dette skriver Rindal Il Fotball/ Småtrolluka i et pressenotat torsdag.

Fire menn og en dame i idrettsklær på en fotballbane:
Hovedkomiteen Småtrolluka 2024: Fra venstre: Fredric Talgø (teknisk/anlegg), Sondre Løfald Bjørnstad (administrativt), Robert Nergård (leder), Erlend Romundstad (forpleining) og Mali Nerbu Løfald (sportslig leder).

Det viktigste er som vanlig det sportslige opplegget, og sportslig leder Mali Løfald stiller med ett solid instruktørkorps på over 30 personer med en god blanding av rutinerte og nye instruktører. Det er derfor all grunn til å hevde at det vil bli et høyt fotballfaglig nivå på fotballskolen også i år.

Opplegget er tradisjonelt og gjenkjennbart, slik Småtrolluka skal være. Men enkelte justeringer er gjort også i år. Den største nyheten er kanskje Småtrolldiskotek i samarbeid med Torshall, der det blir ett heftig lasershow!
I tillegg blir det som vanlig både Småtrollukas Mesternes Mester, fotballgolf, Rindal Sparebanks Banksprint og kinovisninger.

Tre gutter løper far startstrek
Rindal Sparebank Banksprint 2023

Program og mye informasjon er utlagt på www.smatrolluka.no og på Facebook. Oppfordrer alle til å følge Småtrolluka på Facebook for relevant og oppdatert informasjon under Småtrolluka.

Et så stort arrangement krever mye planlegging og ikke minst stor dugnadsinnsats. Samlet med instruktører, ansvarlige for kveldsarrangementer og komitelister både på mat, overnatting og anleggsrelatert sysselsettes det til sammen over 120 personer i løpet av uka!
Uten ivrige medlemmer og ildsjeler som stiller opp kunne ikke Småtrolluka vært arrangert.

For hovedkomiteen gjenstår nå siste finpuss og kvalitetssikring i løpet av helga, så gleder vi oss aller mest til å fylle Rindal sentrum med rødkledde Småtroll hele neste uke!

Powered by Labrador CMS