Politiet i Surnadal bisto politiet i Trøndelag etter en voldshendelse

Sist søndag ble politiet i Surnadal bedt om å bistå politiet i Orkland i letingen etter flere personer i forbindelse med en voldshendelse på Orkanger.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig natt til søndag hadde politiet i Surnadal en promillekontroll i Stangvik. Tolv bilførere ble kontrollert, og alle var edru. Senere samme natt stoppa politiet en lett motorsykkel uten frontlys. Politiet la ned kjøreforbud, og føreren ble pålagt å få reparert lykta på sykkelen. Dette opplyser politiet ved Surnadal politistasjon til Trollheimsporten.

Videre opplyser politiet i Surnadal at de ble kalt ut for å bistå i ei sak som starta i Trøndelag. Dette skjedde søndag ettermiddag/kveld. Politiet ved Orkland politistasjon var på utkikk etter fem personer, i forbindelse med en hendelse med trusler og vold på Orkanger. Politiet i Surnadal ble kalt ut for å se etter disse personene, etter at de hadde vært på ei adresse i Surnadal. Politiet opplyser at de fem personene ble pågrepet på Orkanger senere søndag kveld. Det ble tatt et vitneavhør i Surnadal i forbindelse med saken, og saken er under etterforskning.

Powered by Labrador CMS