Nytt fra politiet i Surnadal:

Anmeldelse for ordensforstyrrelse på hotellet

Politiet i Surnadal melder om ei ganske rolig helg, men en anmeldelse for ordensforstyrrelse. Ellers i uka har det vært gjennomført en del våpenkontroller og et par foredrag for barne- og ungdomsskolen. Tirsdag fikk politiet melding om funn av en førerløs båt i Bøfjorden.

Publisert Sist oppdatert

Politiet i Surnadal gjennomfører for tida en del våpenkontroller. Dette går ut på å sjekke at man oppbevarer våpen riktig, og at man har dokumentasjonen i orden.

Natt til søndag hadde politiet aktiv tjeneste. Ca 23.30 natt til søndag fikk operasjonssentralen en melding fra hotellet i Surnadal om ordensforstyrrelse. Saken blir anmeldt. Ellers var det ei ganske rolig helg.

Mandag deltok politiet på trafikksikkerhetsdag for 10. trinn i Surnadal, og holdt foredrag der. Politiet hadde også foredrag for 6. trinn om nettvett.

Midt på dagen tirsdag fikk politiet melding om en åpen båt med påhengsmotor som lå og drev i fjæresteinene i Bøfjorden. En patrulje rykket ut og fikk festet båten. Eieren av båten ble funnet, og vedkommende tar hånd om båten.

Det er politiet i Surnadal som melder dette til Trollheimsporten.