Travel uke for politiet i Surnadal

Publisert Sist oppdatert

Den siste uka har politiet rykka ut til tre forskjellige ulykker i Surnadal.

Ulykker med ATV og med snøscooter, og brann i bil

Tirsdag kveld kjørte en ATV av veien på Kvennbø, og nødetatene rykka ut. En person ble skada i ulykka.

Fredag ettermiddag meldte politiet om en bilbrann i Bæverfjord. Ingen ble skada i brannen. Politiet opplyser at brannen oppsto mens bilen var i fart, men bilen er så utbrent at man ikke kan regne med å finne en konkret årsak til hvorfor brannen oppsto.

Natt til søndag ble det rekvirert redningshelikopter til en snøscooterfører som hadde skada seg på Nordmarka. Snøscooteren hadde kjørt av sporet øst for Andersvatnet på Nordmarka, og havna i skogen. Føreren brakk foten, og Røde Kors rykka ut og fikk frakta vedkommende til helikopteret på en parkeringsplass, forteller politiet ved Surnadal politistasjon. Politiet fikk melding om hendelsen søndag morgen. De rykka da ut for å se på stedet der ulykka skjedde, og på scooteren. I denne saka er det mistanke om promillekjøring, så det ble tatt en blodprøve av scooterføreren, melder politiet. Saken etterforskes, og det tas vitneavhør for å kartlegge hva som har skjedd.

Ruskontrolluke - ingen reaksjoner

I uka som gikk har det vært europeisk ruskontrolluke. Politiet i Surnadal har gjennomført flere promillekontroller i den forbindelse, men alt var i orden på alle kontrollene, melder politioverbetjent Anders Magne Ormset ved Surnadal politistasjon.

Powered by Labrador CMS