ANNONSE:

Opplev Rindal med ny logo - Bestill turkopp!

Vi i Opplev Rindal har ENDELIG fått oss logo! Vi greide ikke helt å velge farge, så derfor har vi nå flere varianter alt etter behov og bruk.

Fargene er tatt fra Rindalsbunaden, det synes vi passer ekstra godt, siden filmen vår med Rindalsbunaden i fokus har fått så mange internasjonale filmpriser.

Det er over 3 1/2 år siden vi ble stiftet, så det var muligens på høy tid at vi fikk en logo på plass nå.

Uansett, vi håper den faller i smak!

Siden oppstarten har mange spurt oss om vi har produkter med Rindal på. Med egen logo på plass har vi endelig muligheten til det!

Når du skal Oppleve Rindal kan det jo passe bra med en turkopp! Denne er laget av rustfritt stål, tar 2 dl og har karabinkrok slik at du lett kan klipse den på sekken når du skal videre. Ypperlig både på campingtur, på hytta, på piknik, på fjelltur og fisketur. En perfekt julegaveide til alle med tilknytning til Rindal! Vi greide ikke bestemme oss for om vi skulle lage kopp med den grønne eller den røde logoen vår så vi kjørte en avstemning på Facebook. Den skapte overveldende engasjement, vi ble helt satt ut! Det ble en stor jobb å telle alle stemmene. Kopp med grønn logo endte med så vidt mere stemmer enn den med rød.

Det er så artig å se all responsen både logo og kopp har fått, så vi slår til med et introduksjonstilbud.

Hvis DU FORHÅNDSBESTILLER innen kl 10 mandag 27.september koster det bare kr 225,- pr kopp. Ordinær pris blir kr 275,- Vi sender naturligvis i posten til de som ønsker det.

Siden vi rett og slett ikke aner hvor stor interessen er tør vi ikke lage så mange kopper.

Det er dyrt å trykke små opplag av saker og ting, så før vi har testet markedet litt tar vi ikke sjansen på å lage BÅDE røde og grønne kopper.

Derfor starter vi nå med et lite begrenset opplag på 100 kopper med grønn Opplev Rindal logo. Hvis dette går bra LOVER vi å lage kopper med vår røde logo etterpå!

Da må vel alle bli fornøyd eller? Du kan forhåndsbestille kopper via Opplev Rindal sin Facebook-side https://www.facebook.com/opplevrindal eller ved å kontakte leder Inga Dalsegg tlf 41 57 95 23 e-post: [email protected]