Nordmøre Gatebilklubb:

Bjørn Moen med bilen som loddes ut lørdag
Bjørn Moen med bilen som loddes ut lørdag

Ønsker velkommen til treff

I helga er det, etter to års koronapause, igjen klart for gatebiltreff i regi av Nordmøre Gatebilklubb. Nestleder Bjørn Moen lover motoriserte kjøretøy som man kan både se og høre.

Publisert

Ved Siv/Vaviabygget i Røtet blir det aktivitet til glede for både øyne og ører lørdag. Da inviterer Nordmøre Gatebilklubb nok en gang til treff.

-Dette er for alle motoriserte kjøretøy, understreker Bjørn Moen. Alle typer biler, lastebiler, traktorer, motorsykler og andre kjøretøy er velkomne til å stille ut.

For den som har lyst til å utfordre motoren, blir det også anledning til spøling i trygge rammer, på sikret område.

Dessuten blir det også konkurranse for feinschmeckere på bilstereo med kriterier som lydstyrke, lydkvalitet, bygging av best anlegg og finish.

En rekke pokaler vil også skifte hender på lørdag. Blant annet i kategoriene Best in show, fineste hjul, beste nykommer, beste ombygde, beste originale og fineste bil.

Fra tidligere treff
Fra tidligere treff

Berømmer samarbeidspartnere

Moen lover også aktiviteter for bilentusiaster in spe, og tilbud for sultne mager.

-Samarbeidspartneren vår, Sparebank 1 Nordmøre stiller med hoppeslott for barna. Dessuten vil det bli matservering. Da fyrer vi opp grillen, lover Moen.

I år vil det også bli mulighet til å dra hjem fra treff med «ny» bil for en heldig loddkjøper. Klubben lodder nemlig ut en pent brukt Mercedes sprinter.

Foruten Sparebank1 Normøre har klubben også inngått avtaler med flere bedrifter.

-Coop Extra Surnadal sponser med rabatterte priser og Surnadal Servicesenter AS sponser med lommer til både pølser og hamburger. Ellers har de fått låne bord og benker av velvillige bedrifter. Det setter vi stor pris på, sier Moen.

Powered by Labrador CMS