Første vising av ny animasjonsfilm på kino i Rindal og Surnadal:

Gøril Bakken i NAF og Morten Møller fra Rindal kino ønsker vedkommen til filmpremiere med gratis popcorn på fredag.

"Helt Super" film­premiere først­kommende fredag

Publisert Sist oppdatert

Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super!

"Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen."

Den nye norske animasjonsfilmen har premiere på norske kinoer fredag 30. september, også i Rindal og i Surnadal.

"Helt Super" er en helt vanlig kinofilm for barn/familie, produsert av Skandinavias største animasjonsstudio, Qvisten Animasjon. NAF (Norges Automobil Forbund) har hengt seg på som sponsor av filmen, og de skal bruke filmtittelen i sine trafikksikkerhetskampanjer framover. Mens filmen går fokuserer NAF på "Helt super skolevei".

Filmpremiere med gratis popcorn og ansiktsmaling

I forbindelse med premieren i Rindal på fredag har NAF laget et opplegg i samarbeid med Rindal kino. NAF sponser popcorn og deler ut gratis refleks. Det blir ansiktsmaling og tegnekrok.

– Barna kan for eksempel få løveansikt, som superhelten i filmen, og de kan tegne det som er helt supert for dem, sier Gøril Bakken, som er styreleder i NAF avdeling Indre Nordmøre og styremedlem i NAF sentralt.

– Det er en moral i filmen. Alle er god til noe, alle er helt super.

Snakk med NAF om skoleveien!

NAF Indre Nordmøre vil være til stede på filmpremieren. NAF synes at alle barn fortjener en helt super skolevei, og vil også gjerne engasjere foreldre. De tar gjerne imot tips dersom det er noe med skoleveien som ikke er bra, og det går an å stille spørsmål eller komme med ønsker som angår barnas skolevei. NAF kan hjelpe til med å bringe slike ønsker videre til de rette instansene. Du kan lese mer om "Helt super skolevei" på NAF sin nettside heltsuperskolevei.no

Morten Møller ved Rindal kino er veldig fornøyd med samarbeidet. Han synes det er fint å få være med å sette fokus på ei viktig sak i forbindelse med ei vanlig kinovisning.

Lignende opplegg i Surnadal

Ved Surnadal kino blir det et lignende opplegg rundt premieren på fredag, men uten ansiktsmaling, sier Gøril Bakken.

Om produksjonsselskapet:

Filmen "Helt super" er produsert av Qvisten Animation, som ble etablert i 1994, og i dag er Skandinavias største animasjonsstudio. Qvisten har produsert, co-produsert og stått bak animasjonen i mer enn 20 prisbelønte spillefilmer, deriblant Dyrene i Hakkebakkeskogen, Flåklypa-filmene og Kaptein Sabeltann og den magiske diamant.

Powered by Labrador CMS