En alpinbakke. Bildet er tatt ovenfra og nedover. Trær på sidene av bakken og fjell og skyet himmel i bakgrunnen.

Ny driftsleder og ny daglig leder ved Surnadal Alpinsenter

Surnadal alpinsenter har ansatt Dag Skei som ny driftsleder, og engasjert Helge Røv på deltid som daglig leder. Det skriver styret i Surnadal Alpinsenter AS i ei pressemelding fredag.

Dag Skei har vært med i drifta av alpinsenteret i mange år, og hadde en periode stillingen som daglig leder. Nå vil han som driftsleder ha en mer operativ og teknisk rolle. Helge Røv vil i engasjementet daglig leder ha en mer administrativ og overordnet rolle.

En smilende mann som sitter ved en pc inne på et kontor.
Dag Skei blir driftsleder i alpinsenteret.
Helge Røv er ansatt som daglig leder på deltid.

Styret i Surnadal Alpinsenter skriver:

Vi er meget glade å få på plass to ressurspersoner som vil drifte og utvikle både selskapet og anlegget for fremtiden. Odd Rune Hoem er daglig leder p.t.. Han er med oss ut september, og vil bistå også i fremtiden ved behov, noe vi setter stor pris på. Alle tre vil i en periode jobbe tett i en overlapp. Mange små og store oppgaver må løses både på kort og lang sikt, men disse oppgavene er nå i trygge hender.

Samtidig vil vi fortsatt være avhengig av alle som trør til når sesongen starter. Innsatsen og dugnadsånden er helt enestående og vi lar oss stadig imponere av arbeidet som legges ned for å få et så godt tilbud som mulig. Mange har allerede lagt ned utallige timer i sesongforberedelsene for at både store og små kan spenne på seg skiene om et par-tre måneder. Vi takker alle søkere på stillingene for interessen, ønsker Helge og Dag velkommen på laget, samt takker Odd Rune Hoem for innsatsen for selskapet og ønsker han lykke til i ny jobb. Snakkes i bakken.

Powered by Labrador CMS