Pressemelding:

Eldrid har allerede tatt i bruk Svorka-appen. Her får hun en kjapp innføring i appen og alle de smarte funksjonene av Edin på kundeservice i Svorka.

Endelig får du full oversikt over strømforbruket ditt med Svorka

Med dyrere strøm er gode råd dyre, eller kanskje ikke. Onsdag 7. desember lanserte Svorka den nye Svorka-appen som gir strømkundene full kontroll over eget strømforbruk. Appen er helt gratis å laste ned og bruke, og er tilgjengelig for alle strømkunder i Svorka.

Drømmestart for Linn i Svorka

Appen har blitt godt mottatt.

– Det er tydelig at appen har vært etterspurt blant kundene. Bare dager etter at alle strømkunder fikk en SMS om Svorka-appen, har allerede rundt 1000 kunder lastet den ned. Vi er glade for at vi endelig kan tilby et slikt verktøy til kundene, og appen har mange fordeler, det å spare strøm er bare en av de, forteller Linn Hamnes, nyansatt konsernleder salg og marked i Svorka.

– Dette ble en drømmestart for meg. Jeg var så heldig å starte i den nye jobben med å lansere Svorka-appen. Det er bare fantastisk.

Linn Hamnes og Dan Blekken,

Bli kvitt strømtyvene – spar penger

Blant alle apper du har, er dette kanskje den mest praktiske. Espen Røv, operasjonell leder i Svorka, har vært med i utviklingen av appen.

– Appen gir deg full oversikt over strømforbruket ditt, om du i tillegg skaffer deg pulsmåler har du mulighet til å se strømforbruket ditt i sanntid og får full kontroll på strømtyvene.

Appen har blitt bra med flere kjekke funksjoner, og ifølge Espen blir det flere. –Appen er under konstant utvikling, og det kommer til flere smarte funksjoner etter hvert.

Espen Røv.

Pulsmåleren er populær – lar deg se strømforbruk i sanntid

– Har du en smarttelefon kan du laste ned og bruke appen. Appen er oversiktlig og brukervennlig, og vi håper selvfølgelig at de fleste av kundene, også de som ikke er så vant med apper, enkelt skal kunne laste ned og ta i bruk alle de nyttige funksjonene. Etter lanseringen har vi spesielt merket økt interesse for pulsmåleren, og mange kunder har allerede bestilt og hentet sin, forteller Dan Blekken, teamleder kundeservice.

– Appen er også perfekt til smartlading av elbilen, og trygg hjemmelader til elbilen kan du få kjøpt hos oss.

Høye strømpriser gjør appen høyaktuell

– Det kan lønne seg å laste ned Svorka-appen nå, forteller Lars Hol Moholdt, sivilingeniør kraftproduksjon i Svorka. – Det er for tiden veldig høye strømpriser, også her i Midt-Norge. Hvordan strømprisene vil utvikle seg er det selvfølgelig vanskelig å spå, men det må et værskifte til skal prisene bli lavere igjen, avslutter han.

Lars Hol Moholdt.

Om du er strømkunde hos Svorka og ikke allerede har lastet ned appen, kan det altså lønne seg å gjøre det nå – før kulda virkelig setter inn.

Powered by Labrador CMS