De nye modellen fint oppstilt foran RBL.

BRP on tour stoppet på RBL

Torsdag 16. Mars hadde RBL i Rindal besøk av BRP on tour 2024. Målet med touren er å vise frem neste års modeller av snøskutermerkene Lynx og Ski-Doo.

Publisert

I år som i fjor kom BRP innom Rindal Bil og Landbrukssenter med 2024 modellene av Lynx og Ski-Doo. . BRP, Bombarider Recreational Products er importør av blant annet Ski-doo, Lynx og fir/sekshjulingen Can-Am.

Aleksander Waagenes fra BRP forteller at det er godt å være i gang med BRP tour 2024. Det er 26 forhandlere rundt om i Norge som touren skal innom. Waagenes skryter av de gode forhandlere BRP har rundt om i Norge. Touren startet i Kirkenes og skal avsluttes i Atrå i Telemark. Fra BRP er det med mange fine nyheter de er stolte av å vise fram. Det er noen helt nye skutere, og noen nye fargevalg.

Alekander Waagenes fra BRP

Waagenes forteller at nå har det kommet snøskutere som er elektrisk drevet, men disse ble ikke med på touren denne gangen. Det er utvalgte forhandlere i Norge som skal som få muligheten til selge disse. Skutrene som er elektriske er Lynx Adventure Electric og Ski- Doo Grand Touring Electric.

De nyeste modellene var oppstilt ute foran butikken til RBL og de fikk bade seg i den fine vårsola! Inne var det fir/sekshjulinger samt modeller av snøskutere som allerede er inne på lager.

Ski-Doo og Lynx har over 80 modeller å tilby, blant annet totaktere fra 40-185 hk og firetakter fra 60-180 hk, sier Jon Moen daglig leder på RBL.

Inne var det mulighet for å sitte og ta seg en kopp kaffe.
Inne var det mulighet for å sitte og ta seg en kopp kaffe.

I løpet av dagen var det mange skuelystne innom for å se på de nye modellene. Jon Moen forteller at det var signering av kontrakter på kjøp av nye snøskutere.

Lastebil fra Surnadal transport

Lastebilen som kjører skuterne på tur er fra Surnadal transport med Svenn Rune Kjølstad som sjåfør. Han hentet skuterne i Finland og har vært med på turen nedover til Rindal.

Lastebilen fra Surnadal Transport som frakter skuterne.
Lastebilen fra Surnadal Transport som frakter skuterne.

Kampanje

I mars er det en ekstra kampanje ved bestilling av 2024 modellene som kommer på markedet i løpet av høsten.

Her er det lurt å være rask hvis man skal skaffe seg det nyeste av det nye innen Ski-Doo og Lynx, sier Steffen Møkkelgård på RBL.

Powered by Labrador CMS