Pressemelding fra Pipelife:

Foran hovedkontoret til Pipelife Norge i Surnadal. Fra venstre: Stian Svendsen Oen, Salgssjef VVS, Kjetil Løften, Forretningsutvikler VVS og Petter Gulløy, Produktsjef VVS.

Pipelife Norge styrker sin posisjon i VVS-markedet

Publisert Sist oppdatert

Pipelife Norge har som mål å styrke sin posisjon i VVS-markedet, både ved videreutvikling av eksisterende VVS-systemer og utvikling av nye systemer og løsninger.

På bakgrunn av dette er Petter Gulløy ansatt som ny Produktsjef VVS og Kjetil Løften går inn i ny rolle som Forretningsutvikler VVS.

– Vi satser stort på VVS i Norge, og har flere spennende prosjekter på gang. Med forsknings og utviklingsavdeling, og produksjon i Norge, jobber vi tett med våre kunder når vi driver med utvikling av systemer og løsninger. Med Petter som ny produktsjef og Kjetil i ny rolle som forretningsutvikler styrker vi VVS-teamet vårt slik at vi kan nå de mål vi har satt oss, sier Stian Svendsen Oen, Salgssjef VVS.

Kjetil Løften har de siste årene hatt stillingen som Produktsjef VVS i Pipelife Norge, men går nå over i ny rolle som Forretningsutvikler VVS. VVS-markedet endrer seg og bruken av digitale verktøy øker.

Nye bransjekrav vil komme, som for eksempel «Avfallsfrie byggeplasser». Det gjør at Pipelife Norge som produsent og leverandør vil ha fokus på å utvikle systemer og løsninger som møter kravene fra markedet.

– Jeg opplever en VVS-bransje som ønsker å tenke nytt og ta i bruk nye løsninger, og jeg veldig glad for å få ta en enda større del av Pipelife Norge sin strategiske satsning mot et offensivt VVS-marked, sier Løften.

Petter Gulløy startet 1. februar i stillingen som Produktsjef VVS i Pipelife Norge. Petter har lang erfaring fra VVS-bransjen og har hatt ulike roller i bl.a. Norsk Wavin og Armaturjonsson, han kommer nå fra stillingen som Distriktsansvarlig i Purus (BLS Norge).

– Det er kjekt å få Petter med på laget. Han har en bakgrunn som er veldig spennende og aktuell for Pipelife. Han vil kunne bidra med viktig kompetanse på produktområder der vi ønsker å styrke oss, sier Oen.

En stor del av ansvarsområdet for produktsjef VVS er videreutvikling av våre VVS-systemer: Smartline avløpssystem, PILI2 gulvsluk og Stilla lyddempende avløpssystem.

– Pipelife er et selskap som har stort fokus på innovasjon og har lansert mange spennende produkter de siste årene. Med Smartline og PILI har Pipelife vist at de både ønsker og tør å gå nye veier og jeg gleder meg til å være med på den videre utviklingen av produktsortimentet til selskapet, sier Petter Gulløy.

Powered by Labrador CMS