Tre menn på pallen med hver sin premie
Her fra da Råg Rindal vant årets første runde i Midt-Norsk Mesterskap i Molde.

Gikk til topps i årets Midt-Norsk Mesterskap i motocross

Råg Rindal har tidligere i år gjennomført fire knallgode runder i Midt-Norsk Mesterskap der han har vunnet tre førsteplasser og en andreplass. I helga var han klar for femte og siste runde. Etter sykkeltrøbbel og reparasjon, endte det til slutt med bristede ribbein og brukket tommel. Han hadde mye å gå på etter sommerens prestasjoner, så trass helgens motgang endte han velfortjent på topp som Midt-Norsk Mester i klassen MX2-2023.

Helgens runde

Lørdag hadde han litt trøbbel med sykkelen, men fikk fullført heatet og kom i mål som nummer tre. Da hadde han allerede vunnet sammenlagt.

Søndag i første heat stoppet sykkelen, så han fikk ikke fullført. Men den ble reparert og klar til dagens andre og siste løp.

Det gikk ikke som han hadde håpet. Råg fór over styret, og landet på hodet. Hendelsen resulterte til et par bristede ribbein og en brukket tommel. Nå går han omkring 8-12 uker med gips i møte.

Dette var heldigvis årets siste løp, og det blir ikke løp igjen før i april, så han har godt mot til neste års sesong.