ANNONSE:

Halloween- party i Gammelgruva

Fredag 27. oktober inviterer Orkla Industrimuseum barn, familier og alle som ønsker å være med på en tyvstart på Halloween til party i Gammelgruva.

Arrangementet starter med diverse aktiviteter utenfor gruva, salg av suppe, pølser, kaffe og kioskvarer, utdeling av goodybags til barna og lysstaver til fakkeltog. Vi går samlet inn i gruva i fakkeltog i gruveganger pyntet for Halloween med god hjelp fra elever ved Løkken Verk montessoriskole. Inne i Fagerlisalen spiller Rasmus og verdens beste band og det blir kåring av beste kostymer.

Kl 16.00 Aktiviteter ute på gruveplanet, utdeling av goodybags og lysstaver
Kl 18.00 Fakkeltog innover gruvegangene
kl 18.30 Konsertstart

Fiire menn omgitt av diverse leker og instrumenter.

Rasmus & verdens beste band

«Vi tar ikke for hardt i når vi sier at Rasmus og Verdens Beste Band kanskje er det beste som har skjedd i norsk musikk for barn siden Knutsen og Ludvigsen»

- Den kulturelle Skolesekken, Viken

Trondheimsbandet er kjent for å kombinere fengende popmusikk og morsomme tekster med dypt alvor, samt å begeistre både barn og voksne på konsertene sine, med humor og musisering i toppklasse!

Rasmus og Verdens Beste Band har fenget små og store siden 2007, turnert land og strand, mottatt tre Spellemannspriser, Kardemommestipend, Teskjekjerringprisen og laget musikken til NRK Supers populære serie om «Kosinus».

Nå er gjengen klare med ny musikk, og endelig kommer albumet “Tunga på gjerdet” 2. september, som vi nylig har fått første smakebit fra med singelen “Søt musikk”. I høst tar de med seg materialet fra den nye plata, samt det beste fra en etterhvert betydelig låtkatalog - deriblant hitene “Puppan te pappa” og “Daniel datt i do”.

Rasmus og Verdens Beste Band består av Kriss Stemland, Morten Berger Stai, Stian Lundberg og Rasmus Rohde. Musikerne har bakgrunn fra «Jazzlinja» ved NTNU, og spiller i et utall andre band og konstellasjoner.

Vi gleder oss til nok en minnerik konsert i Gammelgruva!

Powered by Labrador CMS